Psihološki horor: Hrvatska videoigra Saint Kotar stigla na sve igraće konzole

Foto: Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HRVATSKA videoigra domaćeg razvojnog tima Red Martyr Entertainment, Saint Kotar, ovaj je tjedan stigla na sve igraće konzole: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch. 

Igra je psihološki horor, a radnja joj je smještena u ukletoj dolini u Hrvatskoj - Saint Kotar. Igrači se mogu mijenjati između dva lika, Benedeka i Nikolaya, i doživjeti sve kroz njihove jedinstvene perspektive dok traže svog nestalog rođaka u okultnom gradu. 

Verzija za konzole dolazi s mnogo značajki, kao što su potpuna podrška za kontroler, značajke kontrolera specifične za platformu (funkcija vibracije, dodirna povratna informacija itd.), Remote Play, HDR10, 4K Ultra HD, spremanje u Cloud itd. 

Cijena igre je:

Uspješna Kickstarter kampanja

Podsjetimo, Red Martyr Entertainment je 2020. godine pokrenuo Kickstarter kampanju za igru, a izlazak igre na konzole je nastavak uspješne putanje ovog domaćeg razvojnog tima. Do sada je bila dostupna samo za PC Windowse, Mac i Linux.

Pročitajte više