Puma upravo predstavila nove tenisice. Ljudi su zbunjeni: "Za što su?"

Foto: Paul Kooiker/puma.com/Instagram Coperni

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATA sportska marka Puma ponovno se udružila s francuskim brendom ženske odjeće Coperni da bi odveli dizajn obuće na "neistraženo novo područje dok redefiniraju granice mode vođene tehnologijom". Marke su se ovaj put fokusirale na tenisice, a inspiracija za iste bile su Pumine klasične nogometne kopačke Future.

90SQR

"Tako smo ponosni na ovu suradnju s Pumom. Velika je prekretnica za jednog dizajnera lansirati svoju prvu tenisicu. 90SQR okuplja sve naše zajedničke vrijednosti: inovativnost, minimalizam i jedinstvenost. To je sve o čemu smo sanjali i veselimo se lansiranju novih Puma x Coperni komada u bliskoj budućnosti", rekli su osnivači Copernija Sébastien Meyer i Arnaud Vaillant u izjavi za javnost.

Model 90SQR spaja svijet nogometa i mode, radi se o "hibridnoj kreaciji koja je projektirana prema specifikacijama učinkovite nogometne kopačke". Tenisice dolaze u tri boje - bijeloj, asfaltnoj i ludo žutoj. Gornji dio tenisica je mrežast, krasi ih netipičan četvrtasti vrh, s Coperni logom na petama i co-brandingom na vrhovima tenisica.

Pumin globalni kreativni direktor Heiko Desens dodao je: "Četvrtasti vrh je najjače dizajnersko obilježje koje ga izdvaja iz atletskog svijeta jer je tako klasičnog oblika i predstavlja cipelu visoke mode."

Dok su nekima odlične, drugi se pitaju za što su 

"Slatke su", "Sviđa mi se četvrtasti vrh, ali s njima je tako teško hodati. Vrh se odmah pohaba", "Zaljubila sam se", "Ovo je tako ružno", "Interesantne su", "Tako su dobre", "Čudne", "Ružne su", "Pomičete granice", "Koji kurac je ovo?", "Štedjet ću za njih", "Za što su?", neki su od komentara na ove tenisice na Copernijevom Instagramu. 

U prodaji od 19. siječnja

Tenisice će službeno biti puštene u prodaju 19. siječnja na Copernijevoj internetskoj stranici, a potom će uslijediti šire izdanje u odabranim trgovinama 22. siječnja. Više fotki pogledajte niže. 

Pročitajte više