Punjač, organizator i dekoracija: Ovaj korisni proizvod nas je oduševio

Foto: amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO svakodnevno punite više mobilnih uređaja, vjerojatno se grozite nereda koji pri tomu nastaje. No, uz ovaj kompaktni punjač to više neće biti problem. Rađen je od bambusa, ne zauzima puno prostora te dolazi s pet kratkih kabela za više različitih uređaja.

Praktičnost i estetika u jednoj maloj kutiji

Unutar ove kutije se nalazi punjač, tako da ne morate koristiti svoj. Ušteda prostora time je još veća. Punjač uključuje držače za mobitele i tablete, držač za bežične slušalice i držač za sat. Napominjemo da punjač za sat nije uključen.

Za ostale uređaje dostupno je pet priključaka za brzo punjenje uređaja s velikim kapacitetom baterije. Svaki priključak precizno detektira zahtjeve napona povezanog uređaja i prilagođava izlaznu snagu radi sigurnog punjena. Sama bambusova kutija zaštićena je od kratkog spoja i drugih potencijalno opasnih problema.

Višenamjenski punjač u kutiji, Amazon.de, 47.99 eura (361.58 kn)

"Konačno nemam salatu kablova"

Recenzije su mahom pozitivne, a primarno se odnose upravo na uštedu prostora, ali i na dekoracijski aspekt ovog punjača.

"Ova stanica za punjenje pametno skriva USB portove u prekrasnoj drvenoj kutiji i dopušta samo kratkim kabelima da vire van kako biste ih mogli povezati s uređajem. Dugačke kablove sam zamotao i ostavio u kutiji. Dock za punjenje odlično radi na mom Fossil pametnom satu koji dobro stoji na punjaču", piše tako jedan zadovoljan kupac.

"Dobra izrada. Konačno nemam salatu kablova i uređaja", piše drugi.

"Stalak je odličan. Sad sve ima svoje mjesto", piše još jedan kupac. "Savršen proizvod za punjenje mobitela i tableta".

Pročitajte više