Posjetite ranč Dolina jelena u blizini Plitvica. Pogledajte ponudu i cijene

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RANČ Dolina jelena u sklopu OPG-a Bićanić osnovan je 2009. godine, a bavi se uzgojem jelena i jelena lopatara. Izgleda bajkovito u svako doba godine, ali posebno u zimsko vrijeme

U videu možete vidjeti kako je izgledalo kada je prošle godine snježni prekrivač prekrio ranč. 

Prostire se na površini od oko 15 hektara

Ranč se nalazi u blizini Plitvičkih jezera, u Drežnik Gradu, a prostire se na površini od oko 15 hektara. Osim spomenutih jelena, na ranču su i crne slavonske svinje i tri konja. 

"Za nas je privilegija brinuti se o životinjama i to činimo s posebnom ljubavlju i veseljem. Mi nismo vlasnici životinja, ranč je njihov dom i imat ćete priliku jednom u životu ući u njihovo stanište. Nadamo se da ćete uživati ​​u ovom trenutku, kao što mi uživamo svaki dan", opisali su ranč na službenoj stranici. 

Bliski susret sa životinjama

Što se tiče ponude, nude turu razgledavanja u sklopu koje se obilazi ranč pod vodstvom domaćina, a dobiju se informacije o životinjama i razvoju ranča. Posjetitelji imaju i priliku za bliski susret sa životinjama, kao i mogućnost da ih nahrane hranom, koja im se svakodnevno priprema. 

Nakon obilaska posjetitelji se mogu odmoriti u posebno predviđenom prostoru koji je uređen da bi se moglo uživati u prirodi i pogledu. 

Cijene ulaznica

Ako ste i vi nakon ovih čarobnih prizora poželjeli posjetiti ovaj ranč, imajte na umu da radi samo po najavi, koju je potrebno napraviti minimalno četiri dana ranije. Ponedjeljkom ranč ne radi. 

Cijene su:

  • Odrasli i djeca 15+ godina: 100 kuna / 13.27 eura 
  • Djeca 8 - 14.99 godina: 70 kuna / 9.29 eura
  • Djeca do 7.99 godina: gratis

Plaćanje je moguće samo u gotovini. Više informacija pogledajte ovdje

Pročitajte više