"Razdvaja budale od njihovog novca." Pljušte reakcije na novu Louis Vuitton torbu

Foto: eu.louisvuitton.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LUKSUZNE modne kuće poznate su po svojim neobičnim inovacijama, poput Dolce & Gabbana skijaške kape od 220 eura ili Balenciaga ručnik-suknje od 695 eura. Sad je francuski brend Louis Vuitton lansirao vrećicu za sendvič od teleće kože po cijeni od oko 2750 eura.

Clutch torba za sendvič

Torba je puštena u prodaju 4. siječnja, a dizajnirao ju je kreativni direktor muške kolekcije francuskog luksuznog modnog brenda Pharrell Williams. Inspiraciju za dizajn novog dodatka pronašao je u klasičnoj papirnatoj vrećici za sendvič.

Torba je iste smeđe nijanse kao i LV poznate torbe za šoping, ima prepoznatljiv Louis Vuitton natpis i plavi zatvarač. Unutrašnjost torbe ima i dva manja džepa i jedan sa zatvaračem. Torba je veličine 30x27x17 cm.

@label_source LV sandwich bag 🤯 from the runway to the stores #lv #sandwhichbag ♬ original sound - Label Source

"Razdvaja budale od njihovog novca", "Smeće" i "Izgleda kao McDonald's papirnata vrećica" neki su od komentara na ovu torbu na društvenim mrežama.

Louis Vuitton sendvič-torba, cijena na upit

Pročitajte više