Razmazite se: 10 hitova popularnog korejskog brenda koje morate isprobati

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KOREJSKA kozmetika najveći je hit u njezi kože, a osim što dolaze u preslatkom pakiranju, korejski beauty proizvodi sadrže moćne sastojke koji kožu čine mekšom, sjajnijom i odmornijom.

Tonymoly jedan je od najpopularnijih brendova korejske kozmetike s hit proizvodima koje obožavaju žene diljem svijeta, a mi smo na webshopu Sve.hr pronašli neke od najvećih korejskih bestselera koje vrijedi isprobati.

Sheet maska, sleeping pack ili stick koji obećava uklanjanje podočnjaka? Imamo sve. A što je najbolje, sada su na 20% popusta.

Green Tea Intense krema, 239.20 kn / 34.17 €

Krema za lice za intenzivnu njegu točno je ono što nam treba u zimskim mjesecima. Krema sadrži fermentirani zeleni čaj, ulje sjemenki zelenog čaja i ulje sjemenki livadne kadulje za pružanje vlage i zaglađivanje kože.

Blage je teksture koja kožu čini zdravom i zategnutijom. Formulirana je s čistim fermentiranim ekstraktom zelenog čaja, bogata je antioksidansima i pruža intenzivnu hidrataciju bez osjećaja ljepljivosti ili težine na koži.

Green Tea krema oko očiju, 175.20 kn / 25.03 €

Još jedan hit iz linije zelenog čaja kreiran je za okoloočno područje i pružit će vam svjež i odmoran izgled. Krema dolazi u koncentriranoj gel formuli koja sadrži 40% prirodno fermentiranu vodu zelenog čaja (Cheongtaejeon).

Prodire duboko u kožu s vrlo hranjivim i antioksidativnim sastojcima koji pomažu zadržati i produljiti osjećaj vlage i hidratacije u koži. Gelasta tekstura je mekana i topi se s kožom pri prvom kontaktu kako bi hidratizirala, posvijetlila i podigla područje oko očiju. Definitivno nam treba.

Egg Pore Nose pack, 47.20 kn / 6.74 €

Provjerena formula za uklanjanje dosadnih mitesera s područja nosa. Ova maska u trakama bogata je octenom kiselinom koja dubinski čisti pore i regulira proizvodnju sebuma. Sadrži i ekstrakt ugljena za uklanjanje mitesera.

Prah ljuske jajeta umiruje crvenilo te pomaže smiriti i posvijetliti izgled kože, dok aktivan ugljen pročišćava kožu i uspješno uklanja mitesere. Uz to, ekstrakt sjemenki sezama bogat je cinkom i drugim antioksidanatima koji pomažu u detoksikaciji kože.

Egg Pore Silky Smooth balzam, 143.20 kn / 20.46 €

Iz Egg Pore linije izdvojili smo još jedan hit, primer koji dolazi u fora dizajnu. Prvi korak u nanošenju make up-a vrlo je važan, a s ovim primerom dobit ćete gladak i ujednačen ten. Formuliran je s bjelančevinama koje hidratiziraju, štite i smanjuju vidljivost pora kako bi se stvorila glatka mat površina kože prije nanošenja šminke.

Ovaj balzam ima glatki, svilenkasti finiš, a njegova moćna mješavina biljnih ekstrakata kontrolira prekomjerni sebum te tako sprječava izlučivanje neželjenog sjaja.

White Sleeping pack, 119.20 kn / 17.03 €

Dizajn kojem je nemoguće odoljeti, kao da vas poziva da se razmazite do kraja. Dok vi spavate, ova moćna noćna krema i maska naporno radi kako bi posvijetlila ton vaše kože. Probudit ćete se sa zdravom i blistavom kožom uz ovu hit laganu masku koja uklanja upalne mrljice i hiperpigmentacije.

Ključni sastojak? Niacinamid koji posvjetljuje kožu uz dodatak ekstrakta bambusa koji ju vlaži. Tu su i ekstrakti lavande i ružmarina koji umiruju kožu te ekstrakti borovnice, maline i kupine koji pružaju dodatnu njegu. Bolje ne može.

So Cool eye stick, 95.20 kn / 13.60 €

Ova preslatka panda ustvari je okoloočni stick u praktičnom pakiranju koje možete nositi sa sobom. Poput čarobnog štapića, trenutno smanjuje otečenu kožu i revitalizira umorne, suhe oči s osjećajem hlađenja i hidratacije.

Ekstrakt bambusa hidratizira i umiruje kožu, a Haloxyl™ pomaže u posvjetljivanju i uklanjanju podočnjaka, dok ksilitol osvježava kožu. Ako obećava uklanjanje podočnjaka, mi smo za.

Fresh to go Cucumber sheet maska, 31.20 kn / 4.46 €

Kakav je to kućni spa tretman bez krastavca? Ova osvježavajuća sheet maska sadrži prirodni ekstrakt krastavca koji umiruje kožu, zaglađuje njezinu teksturu i čini ten svježijim. Točno ono što nam treba.

I'm Coconut sheet maska, 31.20 kn / 4.46 €

Sheet maskama nemoguće je odoljeti, a s ovom ćete produžiti onaj savršen ljetni feeling. Ekstrakt kokosa s dodatkom vitamina E nahranit će i hidratizirati kožu, a vi ćete se osjećati (i izgledati) fantastično.

Panda eye patch, 23.20 kn / 3.31 €

Hidratantni i umirujući flasteri pomoći će vam ukloniti tamne krugove. Obogaćena ekstraktom izdanaka bambusa i vitaminom B3, ova maska također pomaže u smanjenju finih linija i bora kako biste izgledali svježe i mlađe. Ekstrakt bambusa hidratizira i umiruje kožu, a vitamin B3 posvjetljuje kožu i ujednačava ten.

Magic Food Banana balzam za usne, 79.20 kn / 11.31 €

Suhe i ispucale usne jedan su od najčešćih problema u zimskim mjesecima, a ovaj balzam za usne s ceramidima dolazi u fora praktičnom pakiranju. Balzam pruža njegu i vlagu, a neljepljiva formula topi se na usnama kako bi pomogla hidratizirati suhe i ispucale usne.

Ekstrakt banane hrani i hidratizira kožu, kokosovo ulje i mliječni protein vlaže usne i čine ih mekšim, dok ceramid 3 vlaži i obnavlja zaštitnu barijeru usana. Bonus: miris slatke banane totalno je neodoljiv.

Pročitajte više