Redmi je izbacio ograničeno izdanje pametnog telefona Harry Potter. Košta 530 eura

Foto: Promo/giztop.com/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

REDMI, podbrend tvrtke Xiaomi, nedavno je na tržište lansirao novitet koji će se svidjeti ljubiteljima Harryja Pottera. Naime, između ostalog, lansirali su ograničeno izdanje telefona Harry Potter Redmi Note 12 Turbo i slušalica Redmi Buds 4. Radi se o cobranding seriji u kojoj je u prvom planu najpoznatiji čarobnjak na svijetu. 

Ovo posebno izdanje sadrži niz klasičnih elemenata Harryja Pottera na poleđini telefona - munja, zlatna zvrčka i kultni logo Hogwartsa. Osim toga, dvije stražnje kamere na telefonu dizajnirane su tako da podsjećaju na naočale Harryja Pottera.

Pakiranje izgleda poput čarobnjačke knjige

Cijelo pakiranje je zaista impresivno na prvi pogled, a izgleda poput čarobnjačke knjige. U sredini se nalazi amblem sa simbolom četiri kuće. Ispod amblema škole možete se vidjeti poznati moto Draco Dormiens Nunquam Titillandus, što u prijevodu s latinskog znači nikad ne golicaj uspavanog zmaja, piše Gizmo China. 

Na crvenoj magnetskoj kopči pakiranja nalazi se simbol munje koji predstavlja ožiljak na Harryjevom čelu. U sredini knjige, odnosno pakiranja je Mirror of Erised, koji je izrezan za prikaz Redmi telefona. 

Igla za SIM karticu napravljena je u obliku znaka perona 9 i tri četvrtine. Na stražnjoj strani knjige nalazi se pismo koje je poslao Hogwarts. Omotnica i pismo su potpuno isti kao oni koje je Harry dobio u filmu.

U pakiranju se nalaze brojne naljepnice i maska za telefon

Telefon je tamnocrven s višestrukim uzorcima koji podsjećaju na Harry Potter filmove - poput Hedwiga, zlatne zvrčke, šešira, vatrenog pehara itd. Najveća razlika između izdanja Harry Potter i obične Redmi varijante telefona je na poleđini, koja ima grb Hogwartsa kao glavni element.

U pakiranju se nalazi dosta naljepnica te maska za telefon s polovicom grba Hogwartsa. Prilikom uključivanja pojavi se zlatna zvrčka na ekranu koja leti po i obasjava telefon s Harry Potter temom. "I to je sve o prilagođenim softverskim značajkama. Ni ikone ni animacije nisu redizajnirane", navodi Gizmo China.

Osim telefona, Redmi je lansirao i posebno izdanje slušalica Harry Potter uz koje dolazi i jedinstvena torba za pohranjivanje kućišta za punjenje, izrađena od materijala nalik koži s mnogo Harry Potter motiva. Zlatna zvrčka nalazi se na prednjoj strani, zbog čega na prvi pogled izgleda vrlo čarobnjački.

Izdanje Harry Potter Redmi telefona dostupno je samo s 12 GB RAM-a + 256 GB za pohranu po cijeni od 599 dolara (534.31 € / 4025.76 kn). Mobitel možete vidjeti ovdje. Harry Potter slušalice prodaju se po cijeni od 99.99 dolara (89.19 € / 672.01 kn), možete ih vidjeti ovdje ili ovdje po cijeni od 94.99 eura (715.71 kn), a obje online trgovine šalju i u Hrvatsku.

Pročitajte više