"Rekla bih ne": Zaručnički prsten iz Pandore pokrenuo žustru raspravu na TikToku

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U NEDAVNOJ viralnoj objavi, korisnik @ferbnnessa na TikToku je podijelio video u kojem odbrojava dane do trenutka kada će zaprositi svoju djevojku. Ovaj romantični trenutak izazvao je raspravu među TikTok zajednicom, zbog toga što je zaprosio s prstenom iz Pandore.

@ferbnnessa Replying to @Liza 😗✌🏽🥰 #futurewifeyy #cuteengagementrings ♬ Mind Yo Business - Lakeyah

"Prosidba s Pandora prstenom, ne, hvala", "Prsten je sladak, ali Pandorin prsten, tako mi je drago da moj muškarac nije ovako škrt", "Volim Pandoru, ali ne bih htjela Pandorin prsten kao zaručnički prsten", "Ako vaš muškarac može kupiti PS5 koji košta 500 dolara, može vam kupiti pristojan prsten, a ne prsten od 75 dolara", "Da sam to bila ja, rekla bih mu ne", samo su neki od komentara korisnika koji su zgroženi njegovim odabirom prstena. 

Drugi se ne slažu

Nakon ovakvih komentara izbila je rasprava gdje su drugi izrazili potpuno suprotstavljene stavove o zaručničkom prstenu iz Pandore i koji su pokazali da im nije važno koliko muškarac potroši na zaručnički prsten.

"Ove koje se žale na Pandora prsten, a one ne mogu dobiti ni jedan", "Ovo je suludo jer da niste vidjeli kutiju, svi biste voljeli prsten", "Svi dokazujete da želite prsten, a ne brak", "Uhhhh Pandora ima prstenje koje je pakleno skupo, ne znam o čemu govorite", "Svi koji se žale na Pandora prsten vjerojatno su još slobodni", "Oprostite, što fali Pandorinom prstenu?", "Upadati u dugove za ludo skupi prsten je glupost", neki su od komentara.

Pandora u svojoj ponudi ima zaručničko prstenje čije cijene variraju od 75 (68.86 eura) do 3950 dolara (3626.69 eura). Međutim, mnogima je zasmetalo što je njen zaručnički prsten, kako su mnogi istaknuli u komentarima, bio onaj od 75 dolara. Isti prsten može se naručiti i kod nas preko njemačkog Amazona po cijeni od 68.62 eura.

Korisnici TikToka su podijelili svoje mišljenje na ovu temu, ističući da nemaju svi novaca za skupi zaručnički prsten, a mnogi su se složili kako se uvijek možete nadograditi na bolji prsten kad budete financijski stabilniji.

@xoxotrin0 BABY WHERE US YOUR MAN AT ??? IS HE PROPOSING TO YOU OR HER 🤣 #xoxotrin0 #iamtrinitee1 ♬ original sound - trin trin ᥫ᭡
@jouleslowell #proposal #pandoraengagementring #engagementrings ♬ original sound - Joules

Koje je vaše stajalište o ovome? Smatrate li da je važna cijena zaručničkog prstena? Odgovorite nam niže u anketi.

Pročitajte više