Reserved je upravo dobio razne novitete za dom. Ovi komadi izgledaju kao dizajnerski

Foto: reserved.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UREĐENJE doma nije samo stvar funkcionalnosti već je postalo i izraz osobnosti, stila i životnog stava. Svaki kutak doma pruža priliku da ispriča priču o onome tko u njemu živi, njegovim ili njezinim putovanjima, strastima i sl. U svijetu interijera detalji igraju ključnu ulogu u stvaranju atmosfere koja odražava tko smo i kako želimo da nas svijet vidi.

Kod uređenja bitno je uspostaviti ravnotežu između estetike i funkcionalnosti. Svaki komad namještaja, svaka boja na zidu i svaki dekorativni predmet treba biti pažljivo odabran kako bi doprinio općem osjećaju dobrodošlice i udobnosti. Ne treba zaboraviti ni na osvjetljenje, ali ni na dekorativne komade. Upravo oni daju osobni pečat svakom domu. 

Dominiraju bijela i crna, kao i točkasti uzorak

S time u vezi, Reserved je upravo dobio pregršt noviteta u svojoj kategoriji za dom. Dominiraju bijela i crna, ali Reserved je uveo i novitete u nijansama plave i prigušeno crvene. Također, primijetili smo da dominira točkasti uzorak pa se tako u novoj ponudi mogu pronaći tanjuri, šalice i drugi keramički predmeti "obučeni" u njega. 

Dosta komada izgleda dizajnerski, poput vaza i pojedinih keramičkih predmeta, ali je cijena značajno niža. Nakon pregleda cijele ponude izdvojili smo artikle koji su posebno privukli našu pažnju.

Predmeti i pribor za jelo i piće

Keramička šalica s nepravilnim točkastim uzorkom, 9.99 eura
Keramička zdjela s nepravilnim točkastim uzorkom, 9.99 eura
Keramički tanjur, 9.99 eura
Komplet pribora za jelo, 4 komada, crno, 12.99 eura
Staklena posuda s poklopcem, 3.99 eura
Keramički pladanj, 22.99 eura

Poslužavnici i vaze 

Ukrasni drveni poslužavnik, 12.99 eura
Dekorativni poslužavnik, 15.99 eura
Vaza organskog oblika, 12.99 eura
Keramička vaza, 19.99 eura
Vaza organskog oblika, 27.99 eura
Keramička vaza, 17.99 eura

Tekstilni predmeti

Posteljina, 35.99 eura
Jastučnica, 15.99 eura

Za ljubimce 

Dvostruka posuda za kućnog ljubimca, 25.99 eura
Krevet za kućne ljubimce, 27.99 eura

Pročitajte više