Rihanna ima novu liniju donjeg rublja i odjeće za trudnice

Foto: Profimedia/savagex.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RIHANNA je tijekom obje svoje trudnoće dokazala da trudnički stil može izgledati moderno, iako se oko nekih njezinih modnih kombinacija vode polemike na internetu. Tako se pjevačicu moglo vidjeti u raznim izdanjima poput prozirne Diorove haljine, kombinacija koje su uključivale suknje ili hlače i crop top i sl.

Rihanna trenutno čeka drugo dijete s A$AP Rockyjem, a njezin novi poslovni pothvat je zapravo potpuno logičan. Naime, odlučila je kročiti u svijet dizajna za trudnice. 

Rihannina linija Savage x Fenty, koja se fokusira na donje rublje i majice, izdaje capsule kolekciju "za mame i buduće mame". Ova linija sastoji se od grudnjaka i jedne predimenzionirane majice kratkih rukava. 

"Nova kolekcija za trudnice donosi samopouzdanje i udobnost mamama u svakoj fazi njihova putovanja", rekla je Rihanna za Vogue. "Želim podsjetiti ljude da još uvijek možete kanalizirati seksepil i osjećati se dobro dok ste roditelj."

Cijene grudnjaka se kreću između 44 i 49 eura, a majica je 58 eura. Kompletnu novu kolekciju možete vidjeti ovdje

Pročitajte više