Rosie Huntington-Whiteley napokon otkrila koji parfem koristi

Foto: Shutterstock/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ROSIE Huntington-Whiteley simbol je elegancije i sofisticiranosti. Dok su njezina ljepota i stil često tema divljenja i inspiracije, nedavno je otkrila jedan detalj koji je do sada bio skriven od očiju javnosti - omiljeni parfem.

Na nedavno objavljenim fotografijama na njezinom Instagram profilu Rosie je odlučila podijeliti sadržaj svoje torbice sa svojim obožavateljima. Između luksuznih sunčanih naočala i AirPodsa, jedan predmet je privukao posebnu pažnju - bočica vrlo luksuznog parfema. Riječ je o Maison Crivelli Tubéreuse Astrale parfemu.

Kombiniraju tradicionalne sastojke s neočekivanim i netipičnim notama

Tubéreuse Astrale od Maison Crivelli je najnoviji cvjetni miris koji je dizajniran za žene i muškarce, a predstavljen je 2024. godine, donoseći svježinu i eleganciju u svijet parfema. Kreirao ga je poznati parfemski majstor Quentin Bisch. Gornje note ovog mirisa odišu toplinom cimeta, dok se u srcu ističu bogate tuberoze i osmantus. U dubini ovog senzualnog mirisa otkrivaju se note mošusa i vanilije, dodajući mu dubinu i složenost.

Možda vam brend Maison Crivelli nije poznat. Osnovan 2018. godine u Parizu, ovaj luksuzni parfemski brend predstavlja kreativni izričaj Thibauda Crivellija, člana poznate obitelji koja se već tri generacije bavi proizvodnjom parfema.

Maison Crivelli se izdvaja inovativnim pristupom parfemskoj industriji. Njihove kompozicije često kombiniraju tradicionalne sastojke s neočekivanim i netipičnim notama, stvarajući tako jedinstvene i intrigantne mirisne profile. Fokusiraju se na korištenje visokokvalitetnih sirovina i prirodnih sastojaka, što pojačava ekskluzivnost i luksuz njihovih parfema.

Omiljeni parfem Rosie Huntington-Whiteley moguće je kupiti i kod nas po cijeni od 200 eura. Možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više