Kombinezon koji nosi Rosie Huntington-Whiteley bit će čest prizor ovog proljeća

Foto: Instagram/net-a-porter.com/mango.com/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ODIJEVANJE za toplije sezone uvijek je omiljena tema među mnogima, a to je zbog jednostavnosti koju donosi. Za mnoge, proljeće i ljeto znače oslobađanje od slojeva, kišne opreme i teške obuće. Umjesto toga, naglasak je na lakoći, udobnosti i stilu.

U svijetu mode, Rosie Huntington-Whiteley je ikona koja neizbježno privlači pažnju svojim elegantnim i sofisticiranim stilom. Nedavno je ponovno dokazala svoj modni utjecaj noseći kombinezon koji je savršeno odgovarao proljetnom raspoloženju. Odabrala je vrećasti kombinezon iz Saint Laurenta u svijetloj bež boji koji odiše opuštenom i bezbrižnom energijom. Strukturirani detalji poput predimenzioniranih ramena i kožnog remena dodaju interes odjevnom komadu, ali istovremeno zadržavaju njegov lagani i uglađeni izgled.

Nije samo Rosie ta koja uživa u ležernoj odjeći, široki kombinezoni su trenutno izrazito popularni, s porastom pretraga od čak 350% iz tjedna u tjedan na Googleu.

Uz inspiraciju Rosie Huntington-Whiteley, izdvojili smo nekoliko širokih kombinezona iz high street trgovina za ovu sezonu.

Saint Laurenta kombinezon, cijena je 3.990 eura
Traper kombinezon, cijena je 59.99 eura
Dugi kombinezon na kopčanje, cijena je 59.99 eura
Kombinezon bez rukava, cijena je 39.95 eura
Dugi kombinezon s remenom, cijena je 59.99 eura

Pročitajte više