Ružičasta nijansa slična onoj u domu Paris Hilton sve je traženija u interijerima

Foto/Screenshot: Instagram/sinsay.com/hm.com/reserved.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠLE godine, ružičasta je postala neizostavna boja potaknuta popularnošću Barbie filma, što je rezultiralo procvatom ovih nijansi u modi i dekoru. Taj trend brzo se proširio i na uređenje interijera. Paris Hilton, dugogodišnja ljubiteljica ružičaste boje, sada je unijela prigušenu nijansu ružičaste u svoju kuhinju, stvarajući topli i ženstveni prostor.

Iako intenzivna ružičasta boja savršeno odgovara općem Barbiecore trendu, dizajneri interijera primjećuju da odabir prigušenijih nijansi može odgovarati eleganciji i zrelijim dizajnerskim trendovima. Također, ružičasta može poslužiti kao iznenađujuće neutralna baza koja se lako prilagođava raznim stilovima uređenja.

"Ružičasta boja donosi svježinu i suvremeni šarm u interijer, a savršeno će se uklopiti s drugim detaljima", kaže Rebecca Snowden, savjetnica za stil interijera u Furniture and Choice za časopis Homes & Gardens. "Ova kombinacija nudi prostor za kreativno igranje bojama i stvaranje jedinstvenog, živopisnog prostora."

Ružičasta može biti iznenađujuće neutralna i prilagodljiva na razne načine

Ružičasta nudi izvrsnu alternativu tradicionalnim kuhinjskim nijansama, predstavljajući prilično luksuzan izbor. "Izbor ružičaste umjesto tradicionalnih bijelih, sivih ili krem nijansi pokazuje da možete biti suptilni i profinjeni, ali s dodatkom boje!", dodaje Snowden.

Ovaj trend će sigurno obradovati dugogodišnje obožavatelje ružičaste boje, ali i one koji tek otkrivaju njezine čari. Snowden ističe da ružičasta može biti iznenađujuće neutralna i prilagodljiva na razne načine.

"Ružičasta u kombinaciji sa zemljanim neutralnim tonovima može biti odličan trik, jer se može koristiti kao boja zidova ili dodataka za dom", savjetuje Snowden. 

U nastavku smo izdvojili neke ružičaste predmete i dodatke koji će uljepšati vaš kuhinjski prostor.

Komplet od 2 šalice, cijena je 4.49 eura
Visoka staklena posuda, cijena je 19.99 eura
Tanjur s unutrašnjim dijelom u boji, cijena je 6.99 eura

Pročitajte više