Ryanair ima akcijsku ponudu letova iz Zagreba. Povratna karta već od 20 eura

Foto: Pexels

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO nakratko želite posjetiti neke od većih europskih gradova, onda ovu priliku ne smijete propustiti. Ryanair opet ima akciju na jednosmjerne letove iz Zagreba. Tako možete otputovati u London, Oslo, Rim, Milano ili Frankfurt za 9.99 € (75.27 kn). 

Ova ponuda odnosi se na putovanja između 11.1. i 31.3.2023., a kartu trebate rezervirati do 28.2. Po akcijskim cijenama možete otputovati na čak 13 destinacija, a cijelu ponudu odredišta pogledajte na Ryanairovoj web stranici

U tijeku je i ljetna rasprodaja

Na stranicama Ryanaira u tijeku je i ljetna rasprodaja za 2023. godinu koja se odnosi na letove od 1. travnja do 30. lipnja.

Letovi, uglavnom iz Zadra, prema Milanu, Torinu, Beču, Parizu, Rimu itd. mogu se rezervirati do kraja siječnja po promotivnoj cijeni od 29.99 € (225.96 kn) naviše, ovisno o datumu i destinaciji. Cijelu ponudu ljetnih letova pogledajte ovdje.

Pročitajte više