Ryanair je upravo srezao cijene. Evo kamo možete letjeti za samo 13 eura

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KRAJ radnog tjedna idealna je prilika za počastiti se, a što bi moglo biti bolje od ulova avionske karte po sniženoj cijeni?

Ryanair, poznata niskobudžetna aviokompanija, pokrenula je primamljivu akciju. Tijekom ovog popusta cijene letova kreću se od 12.99 eura, što omogućava putnicima da istraže neke od europskih destinacija bez prevelikog opterećenja za svoj budžet. Akcija traje do 30. lipnja, a odnosi se na putovanja u periodu između lipnja do 30. rujna. 

Najveća ponuda letova na ovoj akciji je iz Zadra

Što se tiče Hrvatske, najveća ponuda letova je iz Zadra prema raznim destinacijama. Cijene karata počinju već od 12.99 eura, za letove prema destinacijama poput Aarhusa, Kopenhagena, Milana i Varšave.

Iz Zagreba su u ovoj akciji dostupne samo tri destinacije. Najjeftiniji let je prema Sofiji, s cijenom koja kreće od 15.49 eura. Također su dostupni letovi prema Podgorici po cijeni od 16.99 eura i prema Kosu po cijeni od 21.99 eura.

Iz Splita možete poletjeti za Rim po cijeni već od 12.99 eura ili za Beč po cijeni od 19.99 eura. Iz Rijeke su dostupna putovanja u Brisel i Beč po cijenama koje također kreću od 12.99 eura, dok let za Stockholm kreće od 14.99 eura.

Iz Pule po cijeni od 12.99 eura možete letjeti za London i Beč. Let za Memmingen nešto je skuplji - 14.99 eura, dok karte za Katowice kreću od 24.70 eura. Na kraju, iz Dubrovnika su dostupni letovi prema osam europskih destinacija, s letovima za London i Rim po cijenama koje također kreću od 12.99 eura.

Kompletnu ponudu na ovoj akciji možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.