Ryanair je uveo letove za jedan od najljepših grčkih otoka

Foto: Shutterstock/Pexels

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NISKOTARIFNA kompanija će ovoga ljeta nuditi izravnu poveznicu između Zagreba i popularnog grčkog otoka u Egejskom moru Kosa.

Kos pripada otočju Dodekaneza i jedan je od većih i popularnijih grčkih otoka, a njegovi su glavni aduti predivne pješčane plaže, bogata povijest i živahan noćni život. 

Zahvaljujući ostacima različitih kultura, razgledavanje je jedna od najboljih stvari koje možete učiniti na otoku. Najvažnije je posjetiti Asklepieion, jedan od vrhunskih centara holističkog liječenja antičkog svijeta, koji je slijedio medicinske smjernice Hipokrata, oca moderne medicine. 

Karte možete rezervirati već sada

Nova avionske linije će Zagreb i Kos povezivati dva puta tjedno i to u razdoblju od 2. lipnja do 29. rujna. Iako je riječ o Ryanairu, za ovaj let ćete ipak morati izdvojiti nešto više novca nego što ste navikli kada se radi o ponudi ovog prijevoznika.

Cijene letova Zagreb-Kos kreću se od 85 do 100 eura po smjeru, a već sada se mogu rezervirati ovdje.

Ryanair trenutno ima akcijsku ponudu letova iz Zagreba, Pule i Zadra. Tako za 10 eura možete otputovati u Oslo, Sofiju, Dublin, Rim, London ili Prag.

Pročitajte više