Ryanair upravo nudi jeftine letove od 15 eura. Evo za koje destinacije

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UZBUDLJIVE vijesti za sve ljubitelje putovanja stižu iz Ryanaira. Ova popularna aviokompanija trenutno nudi cijene letova već od 15 eura. Ako ste sanjali o bijegu na neko novo odredište ili istraživanju svjetski poznatih gradova, sada je pravo vrijeme za akciju. Sve što trebate učiniti je rezervirati svoje karte do 5. travnja 2024.  za putovanja od 4. travnja do 30. lipnja 2024. i prepustiti se čarima avanture.

Ponude za letove iz Zagreba su raznolike i uključuju destinacije kao što su Basel, London, Malta, Manchester, Oslo, Pariz, Rim i Podgorica, uz cijene već od 15 eura.

Ako ste u blizini Zadra, ne brinite se - i vi imate priliku iskoristiti ove ponude. Letovi iz Zadra obuhvaćaju destinacije poput Budimpešte, Birminghama, Frankfurta, Londona, Manchestera, Marseillea, Milana, Praga i još mnogih drugih gradova, s cijenama koje počinju već od 15 eura.

Sada je vrijeme da se prepustite svojim putničkim fantazijama i istražite svijet po povoljnim cijenama. Ne propustite ovu priliku za uštedu novca i stvaranje nezaboravnih uspomena. Sve destinacije možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više