Šalica kave sa stilom: U prodaji je ekskluzivna Moka Express Bialetti Dolce & Gabbana

Foto: bialetti.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DVA velika simbola talijanskog stila i dizajna udružila su snage da bi proizvela jedinstven i ekskluzivan proizvod - Moka Express Bialetti x Dolce & Gabbana. 

Bialetti Dolce & Gabbana Moka Express, 753.45 kuna (100 €)

Posveta umjetničkim zanatima, krajolicima i bojama Sicilije

Moka Express je pravi talijanski doživljaj kave. Mnogo više od predmeta, kultni Moka lonac predstavlja talijansku radost, odvažnost, kreativnost i, naravno, njen druželjubivi način života. Spoj prijateljstva, ljubavi, topline i razgovora.

Originalni Moka Express debitirao je 1933. godine, kao zamisao Alfonsa Bialettija, i od tada je ostao gotovo nepromijenjen. Supruga osnivača bila je ta koja je svojom siluetom nadahnula legendarni 8-strani oblik Moke: glava, široka ramena, uzak struk, ruka na boku i plisirana suknja.

Bialetti Dolce & Gabbana Moka Express, 753.45 kuna (100 €)

Moka Express je oduvijek bio neosporna ikona talijanskog stila. Danas, u ekskluzivnom izdanju Dolce & Gabbana, Moka Express postaje posveta umjetničkim zanatima, krajolicima i jedinstvenim bojama Sicilije, rekreirajući ukrasne motive sicilijanskih kola: element folklora otoka koji je, sa svojom tradicijom, oduvijek bio u srcu Dolce & Gabbanine estetike.

Moka Express Bialetti Dolce & Gabbana pretvara ritual kave u slavlje stila i dvostrukog talijanskog užitka.

Bialetti Dolce & Gabbana Moka Express, 753.45 kuna (100 €)

I baš kao što svaka odjeća Dolce & Gabbana krije tajne zanata u kojem stručne ruke stvaraju jedinstvenost, tako i svaki Moka Express Bialetti nosi svoju priču o kvaliteti, tradiciji, inovativnosti i, iznad svega, strasti.

Bialetti Dolce & Gabbana Moka Express može se naručiti putem službene stranice, a cijena modela za šest šalica je 753.45 kuna (100 €).

Pročitajte više