Samoposlužna blagajna američkog lanca izazvala lavine smijeha

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMOPOSLUŽNE blagajne još uvijek su popularne, a neke ih trgovine rado unaprjeđuju. Među njima je i američki Stop & Shop koji je uveo samoposlužne blagajne s glasovnim uputama za korisnike. Mnogima su takve blagajne komične zbog načina na koji robotski glas blagajne izgovara nazive pojedinih namirnica.

"Zvuči kao da psuje"

Tiktoker Everett (@everett.toy) je pokazao kako blagajna izgovara "organske banane", "batat" i "bok choi" (kineski kupus). Gledatelje je posebno nasmijao način na koji robotski glas izmjenjuje miran i agresivan ton glasa, pogotovo dok izgovara "Stavite batate u vrećicu".

@everett.toy And yes I will pay more for organic just to hear her say it #fyp #funny #humor #groceryshopping ♬ original sound - Everett
@everett.toy Replying to @brittanyzajac11 @Braijan is this how yours says it?? Also can someone tell me the difference between a yam and a sweet potato? #fyp #funny #humor #groceryshopping #selfcheckout #yams #sweetpotatoes #organicbananas ♬ original sound - Everett
@everett.toy Replying to @Hardy son do we think the person who made this voice has ever eaten bok choy? #fyp #funny #humor #groceryshopping #selfcheckout #bokchoy #organicbananas ♬ original sound - Everett

"Izgovara 'organske banane' kao da se trudi ne smijati se jer zna neki dobar vic", "Kaže to kao da to nisu prave banane", "Makni svoje jebene batate", "I krafne su glasne, uvijek se osjećam kao da me osuđuje", "Zvuči kao da psuje", "Zvuči kao da me opominje zbog pogrešnog izgovora", "Hvala ti na ovome", "Govori to s autoritetom" neki su od komentara na videe.

U komentarima su mnogi predložili i druge artikle koje bi htjeli čuti kako samoposlužna blagajna izgovara, među kojima su šparoge, brokule, kikiriki, avokado, jalapeño papričice, babure i druge. Everett je rekao da će rado dodati predložene namirnice na svoj popis za kupovinu.

Pročitajte više