Savršeni poklon: Domaći brend nudi kreativne poklone za vašu obitelj i prijatelje

Foto: Ogled & nedogled

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POTRAGA za savršenim božićnim poklonom je krenula, a ako želite pokloniti nešto posebno, tu je domaći brend Ogled & nedogled koji oslikava platna sa šarenim motivima. Platna su dimenzije 10x10 cm, ručno su oslikana božićnim motivima, a svaki se motiv može personalizirati porukom. Moguće je naručiti i u potpunosti personaliziranu sliku.

Kreativni pokloni za prijatelje i kolege

Motivi su dostupni na Instagram stranici brenda i u Kofer dućanu u Mesničkoj 6. Neki radovi dostupni su na božićnim štandovima Kofera u Arena centru Zagreb i u Mall of Split. Cijene su 15.50 (116.78 kn) eura po slici, a možete i složiti vlastiti box te slici dodati čaj, čokoladu ili nešto drugo iz ponude. Omotana kutija savršena je za pod bor.

Za personalizaciju se potrebno javiti direktno putem Instagram profila ili mailom. Cijena personaliziranih radova je 25 eura (188.36 kn). Ako se ne možete odlučiti za motiv, dostupni su i poklon-bonovi.

Osim slika, možete i sami kreirati svoje majice, pri čemu kupac određuje boju majice, boju konca i poziciju slova, kao i natpis i inicijale. Cijena majica je 25 eura (188.36 kn), a možete ih naručiti direktno putem Instagrama. Dolaze u ručno oslikanoj platnenoj vrećici.

Pročitajte više