"Savršeno": Replika Hagridove kolibe u kojoj se može odsjesti je hit na TikToku

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO za godišnji odmor želite odsjesti u nešto drugačijem smještaju i fan ste Harryja Pottera, možda će vam se svidjeti ova koliba koju mnogi na internetu nazivaju i Hagrids Hut. Nalazi se u engleskom sjevernom Yorkshireu, i replika je prave Hagridove kolibe - ima čak i Ford Anglia ispred na prilazu. 

Tiktokerica Melissa (@melmadog) provela je svoje gledatelje kroz ovu magičnu kolibu. "Ostvario mi se san", opisala je noćenje u njoj. 

@melmadog Such a dream come true having a sleepover in Hagrids Hut!!! At @NorthShire #fyp #harrypotter #hptiktok #hogwarts #wizardingworld ♬ o children by nick cave and the bad seeds - lots

"Ovo izgleda tako prekrasno za bijeg od stvarnosti na neko vrijeme", "Sve u vezi ovoga je savršeno", "Pažnja pridana detaljima ove kolibe je nevjerojatna", "Učinila bih sve da mogu živjeti ovdje", "Želim ići ovdje", samo su neki od komentara ispod njezinog videa. 

Replika Hagridove kolibe izgrađena je 2019. 

Ovu repliku 2019. izradili su Karl i Carol, vlasnici farme. Već su imali niz čarobnih smještaja na svom imanju, uključujući Hobbit Hole, temeljenu na Gospodaru prstenova, i kućicu Storybook, koja je inspirirana Kronikama iz Narnije. Službenog imena Ground Keeper’s Cottage najnoviji je dodatak.

Tri prostorije, zdepasti tornjići i tave koje vise sa stropa

Koliba je konfigurirana kao tri isprepletene kružne prostorije, sa zdepastim tornjićima koji podsjećaju na one srednjovjekovne i neusklađenim prozorima od obojenog stakla kakvi se znaju pronaći u mnogim čarobnjačkim pričama. Na stropu se mogu pronaći lonci i tave te drugi predmeti koji vise s njega.

>> Airbnb nudi vikend u Shrekovoj močvari u Škotskom visočju. Evo detalja

Upečatljiva je i kupaonica sa zelenim pločicama i bakrenom kadom. Ulazna vrata kolibe osvijetljena su svjetiljkama, a ista je okružena poljima i može se pohvaliti pogledom na obalu Yorkshirea. 

Koliba može primiti do šest osoba. Minimum su dva noćenja, a cijena za dvije odrasle osobe u siječnju 2024. je 490 funti (oko 564 eura). Više o smještaju, pogledajte ovdje

Pročitajte više