SCRY Artic je rashladna jedinica dizajnirana da zaštiti PS5 od pregrijavanja

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO posjedujete PlayStation 5 i imate problema s pregrijavanjem konzole, možda postoji rješenje. SCRY Arctic je plug-and-play rashladna jedinica dizajnirana za PS5 i trenutno prikuplja sredstva na Kickstarteru.

Reklamira se kao "najnaprednija rashladna jedinica za PS5 na svijetu" i ima šest ventilatora s do 10.000 okretaja u minuti. Artic se na PS5 povezuje poravnavanjem uređaja s gornjim i donjim zasunom i priključivanjem USB-A priključka na konzolu.

Artic je kompatibilan s PS-om 5 i PS5 Digital Editionom i odgovara PS-u 5 u vodoravnoj ili okomitoj orijentaciji. Artic uključuje USB-A 3.0 priključak na samom uređaju. SCRY je također otkrio da Articov dizajn neće ometati dodatne USB-A, ethernet, HDMI i priključke za napajanje na stražnjoj strani konzole.

Pokrenuli su Kickstarter kampanju

Osim ventilatora za hlađenje i USB-A priključka, Artic uključuje bijela LED osvjetljenja, koja označavaju da je uređaj pravilno instaliran.

PS5 ima ventilator i hladnjake koji su dizajnirani da uvlače hladan zrak u konzolu. Međutim, konzola može još uvijek imati problema s pregrijavanjem, piše IGN. To je vjerojatnije ako je konzola postavljena u prostor sa slabom ventilacijom.

SCRY Arctic projekt se trenutno financira na Kickstarteru s ciljem od 7360 dolara (6759.42 eura), a završetak projekta je 7. rujna. Trenutno je postigao 50.720 dolara (46.581,25 eura). Više o cooleru možete vidjeti i na službenoj stranici.

Pročitajte više