Severina obara s nogu u provokativnoj satenskoj haljini

Foto: Instagram/victoriabeckham.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEVERINA trenutno boravi u francuskom obalnom gradiću Biarritzu, a na svojem Instagramu rado dijeli fotografije s putovanja. Tako je podijelila i fotografiju u zanimljivoj večernjoj haljini s potpisom Victorije Beckham.

Haljina je trenutno dostupna na sniženju

"A treća je bila boja", napisala je Severina uz fotografiju na kojoj pozira u provokativnoj bijeloj haljini, a izazvala je vrlo pozitivne reakcije svoje publike.

"Tres chic", "Najljepša si", "Kako ti dobro stoji ova haljina", "Slatkiš", "Uvijek si tako elegantna", "Ljepotica" glase neki od komentara na njezinu objavu.

Ova satenska večernja haljina s naborima ima duboki dekolte koji doseže do pupka, a osigurana je žicom kako se ne bi micala. Ima tanke remenčiće, otvorena leđa i prorez na stražnjoj strani. Dostupna je u dvije boje - bijeloj i mornarsko plavoj. Trenutno se može kupiti po sniženoj cijeni.

Bijela haljina s izrezom, Victoria Beckham, cijena na sniženju je 925 eura
Plava haljina s izrezom, Victoria Beckham, cijena na sniženju je 795 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.