Sin Willa Smitha lansirao luksuznu kolekciju prtljage. Cijena je i do 950 eura

Foto: harpercollective.co.uk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HARPER Collective, izuzetan brend lifestyle prtljage s vizionarskim pristupom, čiji je suosnivač Jaden Smith, sin Willa Smitha, sada je službeno predstavljen svijetu.

Nakon intenzivnih pet godina posvećenih usavršavanju proizvodnog procesa, luksuzna etiketa koja stremi održivoj putnoj industriji konačno je spremna očarati svijet ekskluzivnom kolekcijom prtljage, koja istovremeno spaja nevjerojatan luksuz s dubokom ekološkom osviještenošću.

Proizvod Harper Collectivea, izrađen od mješavine 70% reciklirane oceanske plastike i plastike nakon upotrebe, pretvara otpad u dragocjeno blago. Njihov jedinstveni pristup održivosti postavlja nove standarde u putnoj industriji, dok njihova predanost ekološkoj odgovornosti ističe njihovu poziciju kao vodeće snage u stvaranju zelenije i odgovornije budućnosti za sve putnike.

Jaden Smith je rekao za Highsnobiety: "Naša vizija je bila stvoriti luksuzan proizvod koji je izrađen od održivih materijala. Iznimno smo uzbuđeni što svjedočimo ostvarivanju te vizije." 

"Nadamo se da ćemo nadahnuti druge tvrtke da slijede naš primjer i usvoje održive prakse u svojim lancima opskrbe, jer smo ponosni što sami održavamo potpunu transparentnost", nadodao je.

Pretvaranje smeća u blago

Jaden Smith i suosnivač Sebastian Manes odlučili su se zajedno upustiti u ostvarenje svog sna, stvaranje luksuznog proizvoda koji će biti izrađen od recikliranih materijala. Njihov inovativni proces nazivaju "pretvaranje smeća u blago", što jasno oslikava njihovu predanost održivosti i želju da unaprijede industriju luksuznih proizvoda na ekološki odgovoran način.

Koferi dolaze u četiri veličine: cabin, medium, large i trunk. Cijena najmanjeg kofera (cabin) iznosi 707.95 € (5334.05 kn), dok ćete za najveći (trunk) trebati izdvojiti 945.95 € (7127.26 kn). Možete ih vidjeti ovdje.

Pročitajte više