Sinsay ima duplić popularnog Joseph Joseph kuhinjskog dodatka. Košta značajno manje

Foto: sinsay.com/josephjoseph.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JOSEPH JOSEPH je popularan brend dodataka za dom koji se ističe svojim kuhinjskim pomagalima. Ovaj brend nudi sve što možete zamisliti za pripremu hrane te je teško izdvojiti najpopularnije proizvode jer sve što lansiraju brzo postaje neophodno mnogim kupcima.

Jedan od takvih proizvoda je set za ribanje i rezanje namirnica Multi-prep Compact, koji je pogodan za upotrebu s voćem i povrćem, ali i s drugim namirnicama, kao što je sir.

@josephjosephofficial Experience the joy of hassle-free food prep. Slice, dice, and grate with ease! 🧅🧀 #josephjoseph #vegetablechopper #onionchopper #chopper #grater #slicer #kitchenfinds #tiktokmademebuyit #kitchengadgets #cooking ♬ som original - 𝑷𝒆𝒅𝒓𝒂𝒅𝒂𝒔🎵

Ovaj multipraktik opremljen je s četiri izmjenjive oštrice, prilagođene različitim zadacima: sjeckanje, ribanje, rezanje i pripremu julienne rezanaca. Cijena mu varira i nije niska, a, ovisno o trgovini, kreće se od 40 do 60 eura.

Joseph Joseph Multi-Prep Compact set, Amazon, 40.69 eura

U Sinsay uskoro stiže povoljnija alternativa

No, postoje i povoljnije alternative. Jedan takav proizvod uskoro stiže u trgovine Sinsay i vizualno je vrlo sličan Joseph Josephovom modelu.

Sinsayjev model uključuje sjeckalicu s glatkom i naboranom oštricom, sjeckalicu češnjaka, julienne rezače od 4 mm i 3 mm, sjeckalice za rezanje na kockice veličina 14 mm x 14 mm i 7 mm x 7 mm, separator za žumanjke, posudu za cijeđenje i prozirnu posudu.

@sinsay POV: You’re obsessed with making your own salads 🤩🥬 #veggiegrater #saladrecipe #sinsay #sinsayhome #diysalad #vegetablechopper ♬ Imaginary Kielbasa - DJ BAI

Sinsayjev ribež uskoro će biti dostupan u njihovoj online trgovini po cijeni od 12.99 eura. Možete se predbilježiti za e-mail obavijesti o dostupnosti proizvoda.

Sinsay ribež, 12.99 eura

Pročitajte više