Sinsay ima prekrasne zavjese po povoljnim cijenama već od 7 eura

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ŽELITE li udahnuti novi život u svoj dom, ali ne želite potrošiti puno novca? Imamo rješenje! Pronašli smo prekrasne zavjese u Sinsayu već od 7 eura. Ovo je savršen način da unesete svježinu i stil u svoj prostor a da pri tom ne opteretite svoj novčanik.

Sada možete jednostavno promijeniti izgled bilo koje sobe u svom domu. Bez obzira želite li dodati malo boje, teksture ili jednostavno osigurati više privatnosti, pronaći ćete raznolik izbor opcija koje odgovaraju vašem stilu i budžetu.

Ne morate biti stručnjak za uređenje interijera da biste postigli sjajan izgled. Samo jednostavno zamijenite svoje stare zavjese novima i u trenu osvježite svoj prostor. Izdvojili smo nekoliko favorita koji će se uklopiti u svaki dom.

Zavjesa, cijena je 9.99 eura
Zavjesa, cijena je 6.99 eura
Zavjesa komplet od 2, cijena je 14.99 eura
Zavjesa, cijena je 10.99 eura
Zavjesa komplet od 2, cijena je 24.99 eura
Zavjesa, cijena je 7.99 eura

Cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više