Sinsay nudi zanimljiva ogledala nepravilnih oblika po cijeni od samo 6 eura

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SINSAYU smo našli nešto što će sigurno privući pažnju ljubitelja unikatnog dekoriranja interijera. Neki od najnovijih dodataka koji su se pojavili u njihovoj ponudi su ogledala neobičnih oblika, i to po izuzetno povoljnim cijenama.

Ogledala su više od funkcionalnih predmeta, ona mogu dodati dubinu, svjetlost i stil svakom prostoru. Dok su tradicionalni okrugli ili pravokutni okviri uvijek popularni, ogledala nepravilnih oblika mogu unijeti element iznenađenja i originalnosti u vaš dom.

Ogledalo, cijena je 5.99 eura

Ove neobične forme ogledala mogu se lako uklopiti u različite stilove uređenja interijera, bilo da preferirate modernistički minimalizam ili vintage retro štih. 

Ogledalo, cijena je 5.99 eura

Najbolje od svega, Sinsay nudi ove zanimljive komade po pristupačnim cijenama, što znači da možete osvježiti svoj dom bez previše napora ili troškova. 

Pročitajte više