Sjećate li se Buttersa iz South Parka? Njegova omiljena igra dolazi na Switch

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JESTE li ljubitelj South Parka? Ako da, vjerojatno se sjećate epizode Make Love Not Warcraft (Vodite ljubav, ne Warcraft) iz 2006. u kojoj glavni junaci igraju World of Warcraft. Svi osim jednog. Butters, uvijek poseban, ne igra WoW, već Hello Kitty Island Adventure. Igra je to koja tad nije postojala.

"Butters je zapravo iz budućnosti"

Gotovo 20 godina ova je igra mem na internetu zahvaljujući sceni iz spomenute epizode u kojoj Cartman pita Buttersa što radi na računalu cijeli dan, na što mu Butters odgovara da igra Hello Kitty Island Adventure.

"Hello Kitty Island Adventure sad stvarno postoji", "Butters putuje kroz vrijeme, potvrđeno", "Ovo je ostarjelo kao dobro vino", "Jedva čekam pridružiti se Buttersu", "Butters je zapravo iz budućnosti", "Dolazi na Switch", neki su od komentara ispod videa.

Hello Kitty dolazi na Switch

Sanrio Digital je poslušao Buttersa. Udružio se s proizvođačem igara Sunblink i zajednički su ovu igru doveli svima nama. Prvi teaser objavili su u lipnju prošle godine i izazvali vrlo pozitivne reakcije.

Prije nekoliko dana objavili su još nekoliko obavijesti vezanih uz igru, a najvažnija je da će igra od 2025. biti dostupna i na Nintendo Switchu. Dosad je igra bila dostupna samo na iOS uređajima, odnosno na iPhoneu, iPadu, Macu i Apple TV-u.

"Nakon igranja Fortnitea, odlučila sam svoj talent uložiti u Hello Kitty", "Ovo je gejming", "Bilo je i vrijeme", "Preskočit ću ovo", "Butters će biti sretan", "Definitivno bolje nego World of Warcraft", "Moja kći će biti oduševljena", "Ovo će biti takva ovisnost kad izađe", "Ovo je tako slatko" neki su od komentara na objavu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.