Sklopivi koferi novi su hit među putoholičarima. Znamo gdje ih ima

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVATKO tko često putuje jako dobro zna koliko je važno imati pouzdanu i čvrstu prtljagu, ali i koliko prostora koferi mogu zauzimati u domu. Tiktokere trenutno oduševljavaju sklopivi koferi koje lako možete pospremiti dok čekate svoje sljedeće putovanje.

Za maksimalnu uštedu prostora

Ovi sklopivi koferi vrlo su praktični, naročito u malim prostorima. Možete ih odložiti uz zid, ispod kreveta, na ormar ili u njega... Neće zauzimati puno prostora i smetati vam. Kad ih trebate koristiti, samo ih rasklopite i koristite kao i bilo koji drugi kofer. Predstavljeni je kofer vodootporan.

@julianna_claire The world’s first fully collapsible suitcase 🤍. #travelessentials #carryon #packwithme #packwithmeforatrip #whatsinmycarryon #travelmusthaves #traveltipsandtricks #travelessential ♬ original sound - Julianna | Amazon Finds

"Dugo sam ovo tražila, svoj kofer inače stavljam na tavan jer nigdje drugdje ne stane", "Želim ovo", "Definitivno ovo trebam", "Dodano u košaricu" i "Ovo izgleda nevjerojatno", glase neki od komentara ispod videa.

Fleksibilni i otporni na udarce

Koferi su dostupni u nekoliko različitih veličina, ovisno o vašim potrebama. Kofer je lagan, čvrst i moguće ga je zaključati za dodatnu zaštitu vaših stvari. Otporan je na udarce te izrađen od fleksibilnog materijala.

Sklopivi kofer, Amazon, snižena cijena je 49.95 eura
Sklopivi kofer, Amazon, snižena cijena je 118.95 eura

Koferi su na kotačiće i dolaze s ručkom za jednostavan prijenos. Veličine su prilagođene za kabine većine aviokompanija. 

Sklopivi kofer, Amazon, 49.95 eura
Sklopivi kofer, Amazon, 159.15 eura

Pročitajte više