Skupi sprej za glatku i sjajnu kosu zaludio je TikTok. Postoji povoljniji duplić

Foto: Shutterstock/dm/colorwowhair.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

COLOR WOW poznati je brend proizvoda za kosu, a mnogi se kunu u neke njegove preparate i tvrde da su must-have. Jedan takav je sprej Dream Coat koji dolazi u nekoliko varijanti, ali onaj originalni najviše je hvaljen i već neko vrijeme viralan na društvenim mrežama. Radi se o tretmanu za kosu koji je zaglađuje i sprječava neželjeno kovrčanje, čak i pri najgoroj vlažnosti. Osim toga, daje kosi zapanjujući sjaj koji je skoro pa staklast.

@genbthegem so weird to see myself w straight hair but i do like it 🎀 @Color Wow Hair dream coat @ghditalia ♬ LALA Vs Te Amo (Mashup) - Remix - Mati Guerra & Cele Arrabal

Recenzije ovog proizvoda su mahom vrlo pozitivne te mnogi ne kriju oduševljenje. "Frizura mi se nije pomaknula cijeli dan", "Definitivno funkcionira, kosa mi se nije nakovrčala po kišnom vremenu", "Volim ga! Čini moju kosu mekom i sjajnom", samo su neke od njih na službenoj stranici brenda. 

Color Wow Dream Coat, 200 ml, 30.51 euro (229.88 kn)

Cijena ovog proizvoda nije niska, tako najmanja bočica od 50 ml košta 13 eura, ona od 200 ml 30 eura, a najveća od 500 ml 62 eura. No unatoč visokoj cijeni, ovaj proizvod ima puno poklonika koji ga redovno kupuju, ali neki su ipak naumili pronaći povoljniju alternativu. I uspjeli.

Tiktokeri su našli povoljan duplić

Srećom po mnoge, svoje otkriće podijelili su na TikToku, a dobra vijest je da se povoljniji duplić ovog popularnog proizvoda može kupiti i kod nas - Balein Anti-Frizz Glatt sprej. "Volim pronalaziti dupliće skupih proizvoda koji mi se sviđaju", kaže tiktokerica Andreea. Testirala je oba i navela da je Balein dostojna zamjena skupljeg viralnog spreja za kosu. 

@skincarewithcerni I love finding dupes for the expensive products I like 😆 #dupes #dupe #wowcolor #colorwow #dreamcoatcolorwow #balea #antifrizzproducts #antifrizz #skincarewithcerni ♬ THIS AND THIS DUPES - Sean Anthony

No, osim nje, i neki drugi tiktokeri su pohvalili ovaj Balein sprej i učinak na kosi. On se kod nas može pronaći u dm-u, a cijena bočice od 200 ml je 2.45 eura, možete ga vidjeti ovdje

Balea Anti-Frizz sprej za ravnanje kose, 200 ml, 2.45 eura (18.46 kn)

Pročitajte više