Službena Harry Potter kuharica oduševit će sve fanove. Našli smo ju na popustu

Foto/Screenshot: skolskaknjiga.hr/YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVI PRAVI fanovi Harryja Pottera bit će oduševljeni kuharicom koja donosi originalne okuse iz Škole vještičarenja i čarobnjaštva u Hogwartsu.

Bez obzira na to jeste li iskusni kuhari ili početnici, bezjačke recepte sada jednostavno možete zamijeniti slasnom munjolikom pogačom, piticama-bundevicama ili slanim muffinima-sovama.

U Slanim i slatkim čarolijama zanimljive će recepte pronaći i početnici i profesionalci u kuhinji. Kuharica donosi ukupno 43 recepta za kuharske čarolije opremljena raskošnim fotografijama. Slane čarolije sadržavaju 22 recepta za slana i pikantna jela, a slatke čarolije otkrivene su u 21 receptu.

Na kraju kuharice pronaći ćete razne šablone koje možete precrtati i izrezati, primjerice kekse u obliku mača Gryffindora, kekse od lepršavih ključeva ili Lunine duhočale od keksa.

Službena Harry Potter kuharica – Slane i slatke čarolije, redovna cijena je 149 kn (19.78 €)

Priredite gozbu za prijatelje kao da ste u Velikoj dvorani ili sami uživajte u slanim i slatkim čarolijama s vegetarijanskim, veganskim i bezglutenskim zamjenama.

Službena Harry Potter kuharica – Slane i slatke čarolije u web shopu Školske knjige trenutno se može pronaći po akcijskoj cijeni od 133 kn (17.65 €). 

Pročitajte više