Sonos snizio cijene. Uštedite na odabranim prijenosnim zvučnicima

Foto: sonos.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SONOS je cijenjen kao jedan od prvih brendova koji je usavršio višesobni glazbeni sustav. Uglavnom je upoznao svijet s idejom audio iskustva u cijelom domu, s mogućnošću reprodukcije različitih zapisa u raznim dijelovima kuće, njihove sinkronizacije i kontrole sa svog telefona ili tableta. 

Ako ste se odlučili uložiti u neki od njihovih uređaja, sada je pravo vrijeme. Trenutno imaju sniženje od 25%. Na ograničeno vrijeme uštedite na odabranom kućnom kinu i prijenosnim zvučnicima. Ova ponuda traje do 11. lipnja 2023. ili do isteka zaliha.

Možete uštedjeti na nekoliko modela prijenosnih zvučnika. To uključuje izvrsne, prijenosne opcije kao što su Sonos Roam i Sonos Move.

Move zvučnik, redovna cijena je 449 € (3382.99 kn)

Dizajn ovog zvučnika otporan je na vremenske uvjete. Punjiva baterija i široka zvučna kulisa pružaju iznimno iskustvo slušanja na otvorenom. Kontrola je jednostavna uz aplikaciju Sonos, vaš glas i Apple AirPlay 2 na WiFi. Prebacite se na Bluetooth kada ste odsutni. Bez napora punite Move tako da ga postavite na priloženu bazu za bežično punjenje. Snižena cijena Move zvučnika je 329 € (2478.85 kn).

Roam zvučnik, redovna cijena je 199 € (1499.37 kn)

Uživajte u satima glazbe, radija, audioknjiga i više od svih svojih omiljenih usluga zahvaljujući Roamovoj dugotrajnoj punjivoj bateriji. Snižena cijena Roam zvučnika je 149 € (1122.64 kn).

Dvosobni set, redovna cijena je 498 € (3752.18 kn)

Nadogradite svoje slušanje kod kuće i u pokretu s ovim kompaktnim soundbarom i prijenosnim zvučnikom. Uživajte u precizno izbalansiranom zvuku za TV i glazbu, uključujući oštre dijaloge i solidan bas. Snižena cijena je 388 € (2923.39 kn).

Beam (Gen 2), redovna cijena je 549 € (4136.44 kn)

Od glazbe do filmova, najnovija generacija Beama obogaćuje svu vašu zabavu snažnim i preciznim zvukom. Snižena cijena Beam zvučnika je 439 € (3307.65 kn).

Surround Set s Rayom, redovna cijena je 857 € (6457.07 kn)

Osjećajte se kao da ste u središtu svake priče, igre i pjesme uz surround zvuk koji pokreću kompaktna, svestrana zvučna traka i par stražnjih zvučnika. Snižena cijena ovog seta je 797 € (6005 kn).

Cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više