Sony se udružio s adidasom za kolekciju Marvel's Spider-Man 2. Fanovi oduševljeni

Foto: marvel.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADIDAS se udružio s Marvelom i predstavio novu odjeću i obuću inspiriranu nadolazećom igrom iz Marvelove serije Marvel's Spider-Man 2.

U ovoj kolekciji možete pronaći raznoliku obuću i odjeću za trening, uključujući tenisice Ultraboost J i Ultra 4D, nogometne kopačke Adizero 12.0, majice, kompresijske tajice i mnogo drugih proizvoda namijenjenih igračima i sportašima.

Posebnu pozornost privukle su nam tenisice, većinom su crvene s bijelim i plavim detaljima, što jasno podsjeća na ikonični kostim Petera Parkera. No potplat cipela je crn i ima teksturu sličnu simbiotu koja se prostire prema glavnom dijelu tenisica.

Fanovi su na X-u (bivši Twitter) ispod objave ostavili oduševljene komentare: "Molim vas nemojte odmah ostati bez zaliha, ja zaista ovo želim kupiti", "Želim cijelu kolekciju", samo su neki od komentara.

Kolekcija Peter Parker Advanced Suit and Venom bit će dostupna za kupnju od 20. listopada putem adidasove aplikacije, online, u trgovinama i kod odabranih trgovaca. 

Pročitajte više