"Spektakularna je": Mango ima novu hit haljinu koja je zaludjela društvene mreže

Foto: mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Mjesecima smo svjedočili pomami za jednom ljubičastom Mangovom haljinom, znate na koju mislimo - asimetrična plisirana haljina koju je TikTok prozvao ultimativnom haljinom za gošće na vjenčanju, a koja se rasprodala u roku keks. Kasnije je Mango u ponudu uveo još nekoliko boja i sve su bile hit te je haljinu bilo jako teško naći na stanju. 

Sada Mango ima novu ultimativnu haljinu koju, izgleda, svi žele. Na TikToku videi s ovom haljinom imaju visoke, milijunske, brojke pregleda, mnoštvo komentara i lajkova. 

@kl.tips This is a masterpiece @Mango #fashiontiktok #mangodress #mangocollection #mangohaul #mangonewin #newin #fypシ #pourtoii #mangohaul2023 #mangotryonhaul #weddingguestdress #reddress #weddingguest #eveninggown #mangodress2023 #weddingguestoutfit #weddingguestlook #mangonew2023 #mangonewin2023 #mangotryon #mangoviraldress #viraldress #mangosummerdress #mangonewcollection#mangonewarrivals #weddingguestdresses2023 ♬ som original - ☆
@anastacym it’s giving wedding guest vibe 🌹💔 @Mango #mango #mangodress #mangodress2023 #mangodresseshaul #mangodressyouneed #reddress #weddingguest #weddingguestdress #weddingguestlook #weddingguestoutfit #weddingguestdresses #weddingguestvibe #weddingguestdresses2023 #weddingguestdresshaul #weddingguestdressideas #weddingguestdressinspiration #womandress #mangospringdress #mangosummerdress #mangonewin #mangonewin2023 #mangonewinhaul #mangonewarrivals #mangonewdress #mangonewcollection #mangonew2023 ♬ оригинальный звук - sofi

"Wow, predivna je", "Boja je top", "Jako je želim", "Izgleda fenomenalno", "Prekrasna je", "Spektakularna", neki su od pozitivnih komentara. No oni negativni su se dotaknuli prilično visoke cijene, barem kada je Mango u pitanju. Naime haljina košta 320 eura. Drugi govore da se radi o dupliću Cult Gaia Renata haljine. 

Mango midi haljina s resama, 320 € (2411.04 kn)
Mango midi haljina s resama, 320 € (2411.04 kn)

Mangovu haljinu krase mnoštvo resa, midi dizajn i tanke naramenice. Kopča se patentnim zatvaračem na stražnjem dijelu i dio je Mangove kapsula kolekcije. To znači da je haljina ograničeno izdanje i, kada je prodaju, to je to. Iako je možda vrate u drugoj boji, kao što su to napravili i za prijašnju viralnu haljinu. 

Mango midi haljina s resama, 320 € (2411.04 kn)
Mango midi haljina s resama, 320 € (2411.04 kn)

U trenutku pisanja ovog teksta na Mango online shopu dostupna je samo u veličini XS, dok su druge rasprodane, ali Mango ipak daje tračak nade da će se druge veličine vratiti na stanje jer postoji mogućnost aktiviranja e-mail obavijesti. No u pojedinim trgovinama ima više veličina na stanju, što možete provjeriti na stranici. 

>> Ovo su trenutno dva najprodavanija proizvoda u high street trgovinama

Pročitajte više