Sprej za postizanje volumena kose zaludio društvene mreže. Pogledajte zašto

Ilustracija/Foto: Shutterstock/colorwowhair.com/lookfantastic.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVATKO ima svoje mišljenje o TikToku - nekima je super, drugima ide na živce - ali ako se nas pita ova društvena mreža prava je riznica za otkrivanje odličnih proizvoda koji olakšavaju život, čine naš dom urednijim ili čine našu kožu i kosu ljepšom. U ovu potonju kategoriju spada posljednji proizvod koji smo otkrili zahvaljujući TikToku, a koji je postao viralan na toj društvenoj mreži i zaludio mnoge. 

@colorwow.hair @Chrisappleton1 showing us why Raise the Root is a game changer if you’re looking for a non-sticky volume-and-lift spray with built-in heat protection that works on both damp and dry hair ❤️ @AMARA #colorwowhair #wowhairtok #hairvolumehack #hairvolume ♬ original sound - Color Wow Hair

Mnogi zbog njega odbacuju šampone za suho pranje

Radi se o Color Wow Raise The Root spreju zbog kojeg mnogi odbacuju šampone za suho pranje i prebacuju se upravo na ovaj viralni sprej. Brend Color Wow je brzo izgradio ime za sebe u industriji, a svakako ne odmaže da je kreativni direktor marke Chris Appleton, stilist za kosu slavnih, koji stilizira i kosu Kim Kardashian pa sve što on preporuči vrlo brzo postane hit, kao i ovaj sprej.

Marka kaže da je sprej odličan za one s tankom, beživotnom i lepršavom kosom. Naime, pruža dugotrajno podizanje kose bez krutosti ili ljepljivosti. "Potpuno nevidljiva, ova inovativna maglica formulirana je s jedinstvenim, potpuno prozirnim polimerima koji neće pokvariti vašu dragocjenu boju, dok fleksibilna formula stvara 'oprugu' oko pramenova kako bi pospješila elastičnost i izgradila volumen."

Može se koristiti na mokroj ili suhoj kosi, a rezultati nekih su impresivni

Može se koristiti na mokroj ili suhoj kosi, a daje joj voluminozan izgled. Brojni videi na TikToku pokazuju mnoge kako ga koriste i pokazuju volumen koji su postigli, a brojka pregleda videa s njim u prvom planu je preko 14 milijuna. Rezultati nekih su stvarno impresivni. 

@sarasaadia Imagine if I used rollers 🤤*sorry about the poor sound quality! I had my phone propped at a weird angle 🥲* ib:@Yesenia Hipolito 🤍 #raisetheroot #colourwow #hairvolumehack #hairvolumeproducts #rootlift #hairtips #viralhairproducts ♬ original sound - sarasaadia
@colorwow.hair Viral hair hack for your best volume yet 😍 @Anife uses Raise the Root to achieve her style 💕 #colorwow #volumehair #volumehairhack #hairhack #volumehack #rootlift #hairtok ♬ original sound - Color Wow Hair
@katiearter Colorwow raise the root supremacy 🙌#colorwow #colorwowhair #raisetheroot #raisetherootspray #colorwowraisetheroot #chrisappleton #chrisappletonraisetheroot #chrisappleton #colorwowuk #colorwowhairspray #colorwowreview #testingcolorwow #colorwowproducts #raisetherootchallenge #raisetherootchallenges #colorwowdreamcoat #dreamcoat #dreamcoatreview #beforeandafter colorwow raise the root, colorwow raise the root spray, before and after, colorwow raise the root review , testing colorwow raise the root, chris appleton raise the root tutorial , color wow hair , colorwow uk , colorwow hair @Color Wow UK @Color Wow Hair @Chrisappleton1 ♬ original sound - aung

Viralan je na TikToku

U komentarima ispod videa neki su rekli da im ne napravi toliki volumen, a drugi su pak rekli da su oduševljeni proizvodom. Jedna tiktokerica je pojasnila da na svakome djeluje drugačije i da je nekima bolje kada ga špricaju na suhu kosu, dok je kod drugih bolji efekt kada se aplicira na mokru. Isto tako, izgleda da najbolje funkcionira onima s finom, tanjom kosom. 

"Moj omiljeni proizvod! Nije ljepljiv, može se proći kroz kosu prstima i čini kosu ogromnom. I traje", "Na meni ne funkcionira tako dobro", "Moram to probati", "Jako je dobar, a također mi održava kosu mekom", "Moram ovo probati", "Ajme koji volumen, treba mi", "Izgleda baš dobro", "Treba mi", "Tako dobar proizvod. Uvijek mi daje toliko volumena", "Opsjednuta sam ovim proizvodom", neki su od komentara ispod videa o ovom spreju na TikToku. 

Color Wow Raise the Root Spray, 150ml, 18.95 eura (142.78 kn)

Ovaj sprej može se kupiti u više online trgovina, od njemačkog Amazona, Lookfantastica, Cult Beautyja i sl. Cijena u ovim trgovinama za 150 ml spreja je od 17.60 eura naviše, ovisno o trgovini. Mnogi recenzenti su pohvalili ovaj proizvod i na tim stranicama te ima visoku ocjenu. 

Pročitajte više