Moderan stan od 79 kvadrata u Puli prodaje se za 189.000 eura. Evo fotki

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POTRAZI za zanimljivim nekretninama na prodaju u blizini mora pretražili smo Index Oglase. Zaintrigirala nas je ponuda u Istri, a naročito jedan moderno uređeni stan od 79 kvadrata u Puli. Nalazi se samo 1 km od mora i plaže te je u blizini Verudele, u mirnom kvartu Veruda Porat.

Pogled na marinu i blizina centra grada

Uz navedeno, lako je dostupna i zračna luka koja se nalazi 11 km dalje, a centar grada udaljen je samo 3.5 km. Kvart je prepun obiteljskih kuća, daleko je od gradske gužve, ali uz dobru povezanost. Iz stana se pruža prekrasan pogled na marinu i more.

Ovaj trosobni stan nalazi se u prizemlju dvoetažne zgrade izgrađene 2006. Sastoji se od dnevnog boravka s mnogo svjetla, okrenutog na jug. Ima izlaz na zatvorenu lođu te dodatan izlaz na parkiralište iza zgrade. Dnevni boravak je spojen s kuhinjom i blagovaonicom. Stan ima i dvije spavaće sobe od kojih veća ima izlaz na lođu.

Kompletna stolarija je PVC, dok su ulazna vrata protuprovalna. Uz stan postoji i parkirno mjesto u dvorištu zgrade. Grijanje je plinsko centralno, a u stanu postoji i klima-uređaj. Više o stanu pročitajte ovdje, a još fotografija pogledajte niže.

Index Oglasi

Pročitajte više