Stanley Cups više nisu hit, zamijenile su ih ove boce

Foto/Screenshot: owala.shop/TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJUBITELJI kvalitetnih boca za vodu dobro su upoznati s kultnim Stanley bocama, no u zadnje vrijeme se na društvenim mrežama puno priča o Owala bocama, za koje mnogi kažu da su čak i bolje. Video za videom, korisnici uspoređuju značajke i iskustvo korištenja jedne i druge boce, a Owala je isplivala na površinu zato što se, kažu, uopće ne izlijeva.

Više varijanti za više potreba

Stanley cups su privukli dodatnu pozornost nakon što je u izgorenom automobilu jedino njihova čaša ostala u komadu, stoga je Owala pomalo ostala u sjeni. No, kažu mnogi, bez razloga, jer u pitanju su boce kvalitetne izrade. Neki su ih odlučili personalizirati naljepnicama.

@laucelle 🌱 • unboxing my new @Owala , aka. my new emotional support water bottle! 🫶🏻 ◟ ୨୧ ˒ ⊹ to anyone who's been looking for a sign to get a new water bottle, this is it! ◟ ୨୧ ˒ ⊹ use code: LAUCELLE at checkout ☁️ ◟ ୨୧ ˒ ⊹ 🏷: #owala #owalawaterbottle #owalafreesip #owalacolordrop #unboxing #asmr #fyp #foryoupage ♬ sunny days - wave to earth

Owala boce dolaze u brojnim varijantama, a među popularnijima je njihova FreeSip serija koja se ne izlijeva, a ima i ugrađenu slamku koja se koristi jednostavno, tako da se boca drži uspravno. Kad se boca nagne, iz nje se može piti kao iz obične čaše.

Owala FreeSip, Owala, od 19.99 eura

 Ove boce dolaze i s ručkicom za lakše prenošenje. Lako se otvaraju i zatvaraju, bez da rukama morate dirati dio iz kojega pijete.

Owala Flip, Amazon, 34.99 eura
Owala Flip, Amazon, 19.99 eura

Pročitajte više