Stari trend se vratio na velika vrata: Dupli traper vlada ulicama i modnim pistama

Screenshot/Foto: TikTok/reserved.com/hm.com/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRAPER je ponovo u trendu. Ne mislimo pri tome samo na vječne traper-hlače već na sve. Košulje, jakne, pa i traper-majice. Kombinacija je to koja je čas u trendu, a potom je se godinama ismijava. No, sad je opet u trendu, što je odlična vijest za sve ljubiteljice i ljubitelje trapera kojima je dosta čudnih pogleda dok nose svoju omiljenu odjeću.

Samo traper

Ovaj je trend viđen na modnim pistama tijekom tjedana mode u Kopenhagenu, New Yorku, Londonu i Milanu te je najavljen kao veliki hit za proljeće. Što više trapera, to bolje. Najčešće viđena kombinacija su široke traperice ili kratka suknja i traper-jakna, no mnogi koji su prigrlili trend su kombinirali i druge odjevne predmete od trapera.

@abbey_ohagan okay but this is the fashion find of the season 🤝🏼 #kmartfinds #kmartfashionfinds #doubledenim ♬ original sound - Abbey O’Hagan
@ali.byrne Another post for the double denim look 💌 #ootd #doubledenim #fyp ♬ الصوت الأصلي - Faris

U nastavku smo izdvojili neke odjevne komade od trapera koji će vam pomoći da prigrlite ovaj trend.

Traper košulja ispranog izgleda, Reserved, 59.99 eura
Traper košulja, H&M, 35.99 eura
Traper majica, H&M, 20.99 eura
Široke traper-hlače, H&M, 39.99 eura
Mini suknja od trapera, Reserved, 35,99 eura

Trend nije rezerviran isključivo za žene. Naprotiv, muška ponuda je također puna trapera, te je dostupno sve što vam treba da se pridružite double denim trendu.

Isprana jakna od trapera, Zara, 49.95 eura
Široka jakna od trapera, Zara, 59.95 eura
Košulja od trapera, H&M, 40.99 eura
Široke traperice, H&M, 39.99 eura
Loose traperice, Reserved, 39.99 eura

Pročitajte više