Šteta ih je pojesti: Ovo su najljepši keksi koje smo vidjeli

Foto: Blue Monet

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOMAĆI brend Blue Monet stoji iza keksića koji izgledaju kao pravo umjetničko djelo, a nama je prva pomisao bila da bi ih bila šteta pojesti tako krasne i unikatne. No nakon te prve misli kroz glavu nam je prošla i druga. Osim za razne prigode, ovi keksići bili bi i super poklon, posebno onima koji cijene ručni rad i estetski lijepe zalogaje. No možete ih pokloniti i sami sebi imali neki poseban povod za to ili ne. Jer - zašto ne?

To što keksi izgledaju ovako divno zapravo i ne čudi kada saznate da iza njih stoji Suzana Božić s dvije diplome "u džepu" - studija Povijesti umjetnosti na Filozofskom fakultetu i Likovne akademije. Prve kekse napravila je za obitelj i prijatelje, a tome ima više od 14 godina. Nitko na njih nije ostao ravnodušan.

Izrađuju se po narudžbi

Motivi koji krase kekse ovise o priči koju pričaju, tako neki izgledaju poput divnih cvjetova netom ubranih iz proljetnog vrta ili prekrasnog leptira koji je taman sletio da malo odmori. Zapravo, svi izgledaju kao da su netom išetali iz neke lijepo oslikane bajke. 

Kao što smo već i naveli, svojim keksima Suzana priča lijepe životne priče pa tako neki slave ljubav, neki označavaju dobrodošlicu prinove u obitelj, a neki obilježavaju blagdane poput Božića ili Uskrsa. Svi su s jednakom pažnjom i ljubavlju rađeni, što se i vidi. Ne znamo za vas, ali mi ljepše kekse nismo vidjeli. 

Na kraju, vjerojatno vas zanima kako do njih. Suzana nam je otkrila da je svaka keksopriča drugačija, unikatna i radi se po narudžbi. Ponude paketa variraju, a i cijena ovisi o dosta toga. Sve detaljne informacije o ovim predivnim keksićima možete dobiti direktno od nje. Potražite je na Instagram profilu i pritom uživajte u divotama koje stvara.

Pročitajte više