Stigao je LEGO Fortnite. Fanovi su oduševljeni: "Ovo je remek-djelo"

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO Grupa i Epic Games prije par dana najavili su LEGO Fortnite, novu igru za "preživljavanje", koja je sada dostupna za preuzimanje. 

Unutar LEGO Fortnitea, igrači mogu istraživati ​​ogromne, otvorene svjetove u kojima se sudaraju "magija LEGO građenja i Fortnite". Osmišljena za ljude svih dobi da zajedno uživaju, a cilj igre je potaknuti kreativnost, eksperimentiranje i suradnju.

Igra je dostupna za besplatno preuzimanje

Prošle su godine LEGO Group i Epic Games najavili svoje partnerstvo kako bi oblikovali budućnost metaverzuma i učinili ga zabavnim i sigurnim za sve. "Zajedno će tvrtke izgraditi pozitivna iskustva digitalne igre koja će omogućiti mladim igračima da postanu kreatori budućnosti", istaknuli su u zajedničkom priopćenju povodom lansiranja nove igre. 

"S obzirom na to da je ovo potpuno novo iskustvo i da je besplatno, stvarno morate dati podršku Epicu i LEGO-u za ovo, zapravo je suludo", "Ovo je prilično epski. Trud i briga koju su uložili u ovo stvarno su izvanredni!", "Mislim da ljudi ne razumiju koliko je truda ovo iziskivalo. Iskreno izgleda nevjerojatno", "Ovo je remek-djelo, hvala LEGO-u što je ovo omogućio s Fortniteom", neki su od komentara ispod YouTube trailera. 

>> U Kauflandu  možete naći PlayStation 5 C Chassis po cijeni od 479 eura

Iako je LEGO Fortnite tek došao, Epic planira ažurirati naslov s novim značajkama izgradnje svijeta, opcijama igranja i LEGO stilskom odjećom početkom 2024. LEGO Fortnite je dostupan za besplatno igranje na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i na računalu. Igru možete vidjeti ovdje

Pročitajte više