Stigla je nova verzija jedne od najprodavanijih maskara. Žene pišu: Moram je probati

Foto: toofaced.com/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO pratite svijet ljepote, onda ste zasigurno upoznati s legendarnim kozmetičkim proizvodom - maskarom marke Too Faced naziva Better Than Sex. Nema mnogo kozmetičkih proizvoda koji su dosegnuli tu razinu popularnosti diljem svijeta. U toj kategoriji bi npr. bili proizvodi poput Urban Decay Naked palete (originalne, naravno), YSL Touche Éclat highlightera, Narsovog Orgasm rumenila, Lancomeovih Juicy Tubesa i sl. 

Sigurno ih ima još, ali ih nema mnogo. Upravo je to zato kategorija za sebe. Vjerojatno nema osobe koja se šminka ili se šminkala a da nije čula za gorespomenute proizvode, ili barem neke od njih. I to govorimo u svjetskim razmjerima. 

Vratimo se na Too Faced maskaru. Ružičasta tuba učinila ju je upečatljivom, a mahom pozitivne recenzije kultnim favoritom, no i jednom od najprodavanijih maskara diljem svijeta, dok je u Americi najprodavanija i dandanas. 

98% sastojaka prirodnog podrijetla

Kako piše Byrdie, tijekom godina Better Than Sex linija se proširila na vodootpornu maskaru, smeđu maskaru i cijelu liniju olovki za oči i proizvoda za trepavice. Sada je ova kultna maskara ponovno osmišljena, ovaj put s prirodno dobivenom formulom. 

Too Faced kaže da nova formula s 98% sastojaka prirodnog podrijetla i potpuno veganskom formulom bez okrutnosti daje isti efekt kao i originalna verzija. Naturally Better Than Sex tvrdi da podiže vaše trepavice dodajući primjetan volumen i duljinu. Marka kaže da pruža "nevjerojatno" uvijanje dok pomaže u njegovanju vaših trepavica prepoznatljivim regeneracijskim kompleksom.

Formula pomaže u razdvajanju trepavica za dodatnu dramatičnost i duljinu

Baš kao i prethodne iteracije, i ova dolazi u istoj reljefnoj tubi s njihovim legendarnim logotipom Better Than Sex, naravno, s dodatkom Naturally iznad teksta - samo u tamnijoj boji fuksije za razliku od svjetloružičaste ili plave. Četkica maskare je također ista, u obliku pješčanog sata. 

Dok izvorna formula koristi polimere koji stvaraju film za oblaganje trepavica, Naturally koristi bambusova vlakna i ekstrakt goji bobica za postizanje "nevjerojatnih" rezultata.

U kombinaciji s legendarnom zaobljenom četkicom, formula pomaže u razdvajanju trepavica za dodatnu dramatičnost i duljinu. Formula je također napravljena bez mineralnih ulja, parabena i ftalata i, prema marki, kao i originalna verzija, oftalmološki je testirana i sigurna za osobe koje nose leće ili imaju osjetljive oči.

"Na vrhu mi je liste"

Marka je najavila novu maskaru i putem Instagrama, a objave s njom u prvom planu prikupile su mnoštvo komentara. "Na vrhu mi je liste", "Jedva čekam da je probam", "Moram je probati", "Ni jedna druga marka ne može parirati vašim maskarama", "Isprobala sam bezbroj drugih marki... Ovoj se uvijek vraćam! Ruku na srce, najbolja maskara!", "Ovo pakiranje je savršeno za Valentinovo!", neki su od njih. 

Too Faced Naturally Better Than Sex maskara, Nordstrom, od 16.71 eura

Maskara je tek lansirana, očekujemo da će se uskoro pojaviti i u našim drogerijama i parfumerijama koje prodaju Too Faced proizvode, a sada smo je našli na Nordstromovoj stranici koja šalje i u Hrvatsku. Tu joj je cijena od 16.71 eura naviše, ovisno o veličini, a možete je vidjeti ovdje

Pročitajte više