Stigla je nova verzija kreme koja se u svijetu proda svake minute

Foto: elizabetharden.com/Press

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KULTNI kozmetički brend Elizabeth Arden predstavio je novitet - Eight Hour HydraPlay Daily Moisturizer, nasljednika čuvene Eight Hour kreme.

Proizvodi ovog brenda dugi niz godina omiljeni su među mnogima, a njihova legendarna Eight Hour krema je kultni favorit čija popularnost ne jenjava čak ni 94 godine nakon lansiranja. Smatra se jednim od najboljih i najprodavanijih beauty proizvoda svih vremena. Prema tvrtki, jedna Eight Hour krema proda se svake minute diljem svijeta.

Prvi proizvod marke osmišljen s Gen Z na umu

Stoga ne iznenađuje interes za novitet koji predstavlja nadogradnju te popularne kreme. Kako navodi BeautyMatter, novi proizvod odmiče se od uobičajene putanje brenda te je izričito osmišljen s Gen Z na umu i strateški uveden u franšizu kako bi privukao novu generaciju potrošača.

Susan Zuckerman, potpredsjednica Elizabeth Arden za globalni marketing proizvoda za njegu kože, ističe da je HydraPlay prvi proizvod s kojim brend pokušava privući nove, mlade potrošače, koristeći nasljeđe Eight Hour kreme. "Stvarno vjerujemo da je ovo sljedeći kultni proizvod koji će voditi brend kroz sljedećih 100 godina."

Elizabeth Arden Eight Hour HydraPlay Skin Perfecting Daily Moisturizer, prema marki, nudi osam prednosti: hidrataciju, posvjetljavanje, zaglađivanje, smirivanje, kontrolu viška ulja, jačanje barijere kože, zamagljivanje pora i sitnih linija te pripremu kože za šminku.

Sastojci 95% prirodnog podrijetla

Ova višenamjenska hidratantna krema sadrži 5% skvalana dobivenog od šećerne trske, hijaluronsku kiselinu i glicerin za pružanje trenutne i dugotrajne hidratacije. HydraPlay je formuliran sastojcima koji su 95% prirodnog podrijetla. Također uključuje novi biljni kompleks, koji pomaže u kontroli viška sebuma i matiranju kože.

HydraPlay je dvanaesti proizvod u Eight Hour liniji, razvijenoj oko originalne Eight Hour kreme. Linija obuhvaća proizvode za tijelo, balzame za usne, hidratantnu kremu i sprej za lice. HydraPlay predstavlja najveće lansiranje brenda ove godine i prvu kampanju usmjerenu prema Gen Z.

Krema je već dostupna za kupnju po cijeni koja se kreće od 42 eura do 48 eura za pakiranje od 45 ml, ovisno o trgovini. Dostupna je u većini drogerija i parfumerija koje drže Elizabeth Arden kao i mnogim online beauty trgovinama. Više o novitetu pogledajte ovdje

Pročitajte više