Stigla je Ray-Ban x Lenny Kravitz kolekcija. Ljudi pišu: Kakav lijep muškarac

Foto: Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI brend naočala Ray-Ban udružio se s legendarnim glazbenikom Lennyjem Kravitzom na ograničenoj kolekciji Reverse sunčanih naočala, koje simboliziraju duh neposlušnosti i individualnosti. Za izradu ove ograničene kolekcije korišteni su ekološki prihvatljivi materijali.

Istaknuti model Aviator Reverse u zlatnoj boji već je rasprodan

U sklopu kolekcije dostupne su tri boje modela Ray-Ban Reverse - zlatna, crna i srebrna. Svaki par naočala odlikuje se graviranim potpisom pjevača, što ih čini kolekcionarskim predmetom.

Za razliku od tradicionalnih naočala Ray-Ban Aviator, model Reverse donosi konkavni dizajn te leće dizajnirane da smanje odbljesak do 70% na valnim duljinama na koje je oko najosjetljivije, prema službenom opisu proizvoda.

Luksuzni model Aviator Reverse u zlatnoj boji posebno se istaknuo u ovoj kolekciji, a unatoč cijeni od 500 eura, već je rasprodan. Ova ekskluzivna iteracija limitirana je na samo 1000 komada diljem svijeta. Krasi ih premium zlatni okvir i zlatne zrcalne leće, kao i ograničeno izdanje pakiranja i futrole potpisane od glazbenika. 

"Na njemu sve izgleda dobro!"

"Ray-Ban je postao još više kul", "Na njemu sve izgleda dobro!", "Ovaj model je predobar", "Legendarne", "Najbolji svih vremena", "Legenda", "Ove moram imati, a zbog Lennyja izgledaju seksi", "Kakav lijep muškarac", "Oboje je bezvremensko", neki su od komentara na Instagramu Ray-Bana ispod fotke Lennyja sa zlatnim sunčanim naočalama Aviator Reverse. 

Za razliku od ekskluzivnog zlatnog modela, crni i srebrni modeli još su dostupni za kupnju po nešto nižoj cijeni od 215 eura. Ove svestrane boje pogodne su za nošenje u formalnim ili ležernijim prilikama. Svaki par dolazi sa zaštitnom futrolom, koja pruža sigurnost i zaštitu sunčanih naočala kada se ne koriste.

Ova kolekcija debitirala je 14. ožujka u svim Ray-Ban trgovinama i online, a dostupnost kolekcije proširila se na druge prodajne kanale od 2. travnja omogućujući ljubiteljima širom svijeta da postanu dio ove jedinstvene suradnje. Kompletnu kolekciju možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više