Stigle su nove adidas Superstar XLG tenisice. Sviđaju nam se

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNA od poznatijih adidasovih silueta Superstar lansirana je prije više od 50 godina, točnije 1969., i vrlo brzo je postala kultni klasik. Sada adidas donosi osvježenje ovih svojih ikonskih tenisica koje nose naziv Superstar XLG. 

Kao omaž trajnoj važnosti Superstara, adidas je jednoj od svojih najprodavanijih tenisica dao suptilan redizajn, otvarajući novu eru za renomiranu tenisicu, istovremeno čuvajući njen neponovljivi identitet.

Globalno su dostupne

Superstar XLG tenisice dolaze u OG crno-bijelom stilu kao i u još nekoliko varijanti boja. Gornji dio tenisice je kožni, imaju EVA uložak, platforma potplat i preoblikovani školjkasti vrh. Ova najnovija izvedba nudi jednostavan, ali osvježen pogled na bezvremenski komad. 

Adidas Superstar XLG, 120 eura (904.14 kn)

adidas Originals Superstar XLG tenisice lansirane su globalno 17. srpnja i dostupne su na službenoj adidas stranici kao i u odabranim maloprodajnim trgovinama. Cijena je 120 eura (904.14 kn). Više informacija o tenisicama pogledajte ovdje

Pročitajte više