Stigli su novi Garminovi hibridni pametni satovi. Pogledajte modele

Foto: garmin.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GARMIN je upravo izbacio hibridne pametne satove vívomove Trend, koji dolaze u četiri boje. Hibridni pametni sat vívomove Trend pruža klasičan analogni stil te ključne pametne funkcije kao što su obavijesti na pametnom telefonu i rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay.

Kao i na drugim hibridima iz tvrtke, Trendove dinamične kazaljke miču se kada korisnici žele vidjeti zdravstvene statistike ili dodirnuti pametne značajke. 

Garmin vívomove Trend tamnosivi okvir od nehrđajućeg čelika s crnim kućištem, silikonska narukvica
Garmin vívomove Trend breskvasto-zlatni okvir od nehrđajućeg čelika s kućištem boje bjelokosti i silikonskim remenom

Bežično punjenje punjačem s Qi certifikatom

Uparuje se s Android i Apple telefonima, međutim brzi odgovor dostupan je samo korisnicima Androida. Na prednjoj strani senzora sat ima kontinuirano praćenje otkucaja srca (s upozorenjima o abnormalnom otkucaju srca), praćenje SpO2 te praćenje stresa i sna. Uređaj također podržava Garminovo praćenje zdravlja žena. Dodatni naglasci iz ekosustava marke uključuju Body Battery i Fitness Age.

Jedna značajka koja definira novi uređaj je bežično punjenje. Umjesto kabela korisnici mogu postaviti Trend na kompatibilne punjače s Qi certifikatom. Nakon što se napuni, nudi trajanje baterije do pet dana u načinu rada pametnog sata.

Ipak, i ovdje postoji kvaka. Trend neće dolaziti s Qi punjačem u kutiji. Morat ćete ga kupiti sami ako ga već nemate. Uz Trend dobivate žičani punjač, ​​a on je također nadograđen na USB-C.

Garmin vívomove Trend krem-zlatni okvir od nehrđajućeg čelika sa svjetlosivim kućištem i silikonskim remenom
Garmin vívomove Trend srebrni okvir od nehrđajućeg čelika s maglovito sivim kućištem i silikonskim remenom

Garmin vívomove Trend dostupan je u raznim atraktivnim bojama, uključujući krem-zlatnu, tamnosivu, breskvasto-zlatnu i srebrnu. Opremljen je okvirom od nehrđajućeg čelika, zaobljenim staklom i udobnom silikonskom narukvicom. Cijena sata je 329.99 € (2486.31 kn), a sve nove modele možete vidjeti ovdje

Pročitajte više