Stiže novi TikTok hit? Selena Gomez izbacuje ulja za usne

Foto: rarebeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SELENA GOMEZ će u sklopu svoje kozmetičke linije Rare Beauty 30. ožujka izbaciti ulje za usne: Soft Pinch Tinted Lip Oil. Ovo ulje inspirirano je bestsellerom njezine linije - tekućim rumenilom. 

"Željela sam stvoriti proizvod za usne koji ima isti učinak na usne kao što Soft Pinch Liquid Blush ima na obraze", rekla je Gomez za InStyle. "Ovo ulje za usne je ugodno i nadogradivo, baš kao i tekuće rumenilo, i savršeno je za ljeto, zbog čega smo ga odlučili lansirati sada."

Novi Soft Pinch Tinted Lip Oil teksture je želea za usne, koji se pretvara u lagano ulje nakon što se nanese. Gomez kaže da su se ona i njezin Rare Beauty tim usredotočili na stvaranje niza različitih nijansi i razvoj jedinstvene teksture koja je ugodna za nošenje, a trebale su dvije godine da dobiju pravu formulu ulja za usne. "Apsolutno volim teksturu poput želea", dodaje ona. "Uopće nije ljepljivo."

Dolazi u osam nijansi 

Formula ostavlja sjajan finiš i suptilan trag boje. Kao dodatni bonus, također se sastoji od hranjivih sastojaka za njegu, kao što su jojoba i ulje sjemenki suncokreta za hidrataciju i antioksidacijsku zaštitu od agresora iz okoliša. Dolazi u osam nijansi, koje se kreću od ružičaste i smeđe do boje breskve - Hope, Happy, Joy, Serenity, Affection, Delight, Wonder i Honesty, kako bi se slagale s osam nijansi tekućeg rumenila brenda.

Odabrati omiljenu nijansu nekada je gotovo nemoguće, ali ako se pitate koju glumica serije Only Murders in the Building trenutno nosi, to je ružičastoljubičasta nijansa Wonder. "Kada želim hrabrije usne, posegnem za Wonderom", kaže ona. "Stvarno pojačava moj cijeli izgled."

Osim što je željela svojim obožavateljima pružiti niz zabavnih boja, Gomez kaže da joj je najvažnije bilo kreiranje dugotrajnog ulja za usne. "Super je za cijeli dan kada ne moram razmišljati o ponovnom nanošenju", kaže ona. "Uvijek testiram proizvode na setu. Zabavno je vidjeti kako se formule na kojima radim troše tijekom dana i kako proizvodi izgledaju pod tako jakim svjetlima."

@selenagomez

Really excited for you to try my new @RareBeauty Soft Pinch Tinted Lip Oil. It’s not your traditional lip oil – it’s an innovative lip jelly that transforms into a lightweight oil giving your lips the perfect pinch of color and shine.  Available 3/30 at 12AM PT or shop it early only on the @Sephora app on 3/29 at 12AM PT.

♬ Dance Again - Selena Gomez

Kod nas se proizvodi Rare Beauty mogu naručiti preko francuske Sephore, a liniju možete vidjeti ovdje. Cijena novog ulja za usne na službenoj stranici brenda je 20 dolara (18.45 eura), a možete ih vidjeti ovdje

Pročitajte više