Stižu nove Crocs tenisice, ljudi pišu: "1000% ću ih kupiti"

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RANIJE ove godine Crocs je produljio suradnju s američkim dizajnerom Saleheom Bemburyjem kao kreativnim direktorom Crocs x Pollex Poda. Pollex klompe prvi su put predstavljene 2021. godine, a pridonijele su popularizaciji obuće od lijevane pjene. Ta cipela postala je iznimno tražena, a kako bi nova boja došla u ponudu, tako bi se u kratkom roku i rasprodala. 

Kako piše Hypebeast, Bemburyjev posao kreativnog direktora, titula koja će trajati najmanje dvije godine od njegovog imenovanja u travnju, stalno je osmišljavanje nove Pollex obuće za marku Crocs. Prošlog mjeseca na internet je isplivao novi model, a sada je jasno da se radi o tenisicama. 

"Već ih volim"

Prema fotografiji koju je objavio Bembury, vidi se potplat tenisice boje breskve s gumenim potplatom u stilu Pollexa. Potplat ponavlja Pollexov jedinstveni gorpcore stil, sa zelenom gumom oblikovanom oko tenisice prekrivenom plavim valovitim dizajnom.

U opisu fotografije Bembury je kratko napisao da je ovo izdanje previđeno za "SS 24". Vjerujemo da će se uskoro više znati o nadolazećem izdanju prvih Pollex tenisica, a prema komentarima ispod objave, čini se da će biti hit. 

"1000% ću ih kupiti", "Već ih volim, hoće li biti ograničeno izdanje?", "Trebaju mi", "Trebaju mi u svim bojama", "Novčanik mi je spreman", "Crocs tenisice su lude. Jedva čekam", samo su neki od komentara. 

Pročitajte više