Stižu nove Samba tenisice u bojama idealnim za jesen. Pogledajte modele i cijenu

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO je sada kreativni direktor Louisa Vuittona, Pharell nije zaboravio na adidas. Nakon uspjeha njihove posljednje suradnje Colors by Pharell, sada ima novu kolekciju s tri boje idealne za jesenske dane.

Ova nova kolekcija nosi naziv Humanrace Samba Tones i prikazuje ikoničnu siluetu odjevenu u monokromatske boje - Terracotta, Charcoal i White. Tenisice u Terracotta nijansi, koja u ovoj verziji nije duboka narančasta s primjesom smeđe već više između nijanse breskve i ružičaste, naš su favorit ove kolekcije.

Tenisice su izrađene od ECCO Leather materijala, a na stranici navode da tehnologija izrade štedi vodu, što rezultira većom postojanošću boje i boljom izvedbom.

Cijela nova kolekcija dostupna je od 12. kolovoza u aplikaciji adidas CONFIRMED, na Humanrace stranici i vjerojatno kod odabranih trgovaca. Cijena na Humanrace stranici, koja šalje i k nama, iznosi 200 dolara (181.93 eura / 1370.75 kn). Možete ih vidjeti ovdje, a više fotki modela niže.

Pročitajte više