Sve su oči bile uprte u Bellu Hadid u Cannesu. Ovo su njezina najbolja izdanja

Foto: Profimedia/babyboofashion.com/nordstrom.com/net-a-porter.com/motelrocks.com/revolve.com/ohpolly.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO pratite modna izdanja slavnih osoba na filmskom festivalu u Cannesu, onda ste vjerojatno već primijetili da Bella Haid privlači svu pažnju gdje god se pojavi. O njezinim izvanrednim modnim odabirima pišu brojni mediji, a među njima se posebno isticala prozirna haljina o kojoj smo već pisali.

Crna haljina iz arhiva Atelier Versace

Osim spomenute prozirne haljine, Bella je nosila i druge sjajne kombinacije, uključujući i jednu crnu prozirnu haljinu iz Atelier Versace kolekcije za proljeće/ljeto 2001.

Bijela haljina golih leđa

U Cannesu je prošetala i u elegantnoj bijeloj haljini s golim leđima brenda Jacquemus. Kombinirala ju je s plavom torbicom Le Bambino i zlatnim nakitom. Ovaj izgled je savršen izbor za ljetne dane, odišući elegancijom i stilom.

Crveno-bijela haljina 

Bella je prošetala i u vintage crveno-bijeloj haljini keffiyeh, što su mnogi protumačili kao izraz poštovanja prema njezinoj palestinskoj baštini. Haljinu su dizajnirali Michael Sears i Hushi Mortezaie, a prvi put je predstavljena 2001. godine.

Povratak trenda iz 90-ih

Ističemo i izdanje u kojem je glavna zvijezda bila vintage Versace haljina. Bella je time najavila veliki povratak modnog trenda iz 90-ih. Riječ je o pripijenim mini haljinama s debljim naramenicama koje idu oko vrata.

Iskopirajte njezin stil

Ako su vas inspirirala Bellina modna izdanja, u nastavku smo izdvojili nekoliko sličnih haljina. 

*Klikom na artikl bit ćete preusmjereni u trgovinu

 

Pročitajte više