Svi pričaju o make-upu koji je Sofia Richie nosila na svom vjenčanju

Foto: Epa/nudestix.com/chanel.com/makeupbymario.com/maybelline.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SOFIA RICHIE nova je "IT" djevojka, koja je oduševila TikTok kada je počela dijeliti videozapise u kojima se priprema za svoje vjenčanje s Elliotom Graingeom, ali i sa samog događaja. Videi joj broje milijunske preglede, a mnogi njezino vjenčanje proglašavaju "kraljevskim". 

Vjenčanje se održalo u subotu ujutro u hotelu Du Cap-Eden-Roc na jugu Francuske, a događaj je okupio brojna poznata lica. Nakon doručka, tim od četiri frizera i vizažista dočekao je njezinu svadbenu zabavu u zajedničkoj vili i odmah se bacio na posao.

@sofiarichiegrainge

Ill never get over this… now off to my honeymoon 🦋

♬ original sound - Sofia Richie Grainge

U isto vrijeme Richie se prepustila u ruke vizažistice Pati Dubroff i dugogodišnje frizerke i prijateljice Kathleen Riley. "Pripremali smo se u prostoriji pokraj one gdje su se spremale njezine djeveruše, tako da je bilo puno djevojaka, puno smijeha i puno ljubavi", rekla je Dubroff za Vogue.

Svjež, sjajan i uglađeni make-up look

"Sofia ima tako lijepu, blistavu kožu - željela sam se posvetiti tome da je poboljšam na što uglađeniji, prirodniji način", dodala je. Sophia je rekla da je šminka tijekom cijelog vikenda bila jednostavna i odražavala "clean" look. "Samo sam se željela osjećati bezvremenski: ne želim se osvrnuti nakon 20 godina i reći: ona je glamazonka", istaknula je Richie. 

@patidubroff here’s how to get Sofia Richie’s WEDDING makeup look @sofiarichiegrainge #sofiarichiewedding #sofiarichiestyle #bridalmakeup #chanelbeauty #nudestix #welovecoco #makeupbymario #dibsbeauty #maybelline @chanelbeautyofficial ♬ Sunshine - WIRA

Pati je na TikToku podijelila proizvode koje je koristila za vjenčani make-up look Sophie Richie. Na obrazima je koristila NudeStix kremasta rumenila u Sunkissed Pink i Picante nijansama. Na očima je koristila Chanel olovku u nijansi 12 te ju razmazala. Potom je koristila limitiranu Chanel Duo Lumiere paletu za oči da bi postigla "prozirne", sjajne zlatne kapke.

Paleta više nije dostupna, ali je Pati otkrila trik kojim se može postići sličan sjajan izgled kapaka koristeći bilo koje zlatno sjenilo i sjajilo. 

Za trepavice je koristila maskaru Maybelline Waterproof Lash Sensational, dok su Chanel Rouge Coco Baumé u boji 928 Pink Delight i olovka Dibs Beauty No Pressure Lip Definer u boji Medium usnama dale suptilnu definiciju. Na sredinu usana je na kraju dodala mat olovku za usne NudeStix Sunkissed Nude.

Na kraju je koristila Make-up by Mario SoftSculpt Transforming Skin Enhancer u nijansi Light Medium. Radi se o 3-u-1 toniranom balzamu za lice koji daje toplinu licu te lagano prekriva kožu kako bi se postigao ujednačen ton. 

Kad se Richie pogledala u ogledalo, Dubroff je znala da je postignuta prava ravnoteža. "Pogledala se u ogledalo i rekla: 'Savršeno je'", rekla je. Za frizuru je Sophie odabrala klasičnu svadbenu nisku punđu po kojoj je i inače prepoznatljiva. 

Pročitajte više